Professzionális felhő alapú szolgáltatások tárhelytől a magas erőforrású szerverig költséghatékony áron! Kiszámítható havidíjak, skálázhatóság, rugalmas és egyszerű bővíthetőség az első hazai publikus cloud szolgáltatótól.

Cloud szolgáltatásaink

Cloud tárhely Cloud VPS
Cloud Webtárhely

Cloud Webtárhely Plus

Neo Cloud VPS+

Pro Cloud Szerver+

Pro Cloud Flotta

Szupergyors webtárhely szolgáltatások az egyszerű bemutatkozó honlapoktól az összetett vállalati weboldalakon át a kisebb webáruházakig, vagy céges levelezéshez. Nagy forgalmú webshopokhoz, valamint számításigényes, szerverkörnyezetet igénylő alkalmazások futtatásához, magas erőforrásokkal, akár mért, óradíjas elszámolással, magas rendelkezésre állással
  • egyszerű weboldalakhoz
  • céges honlapokhoz
  • blogokhoz, portálokhoz
  • kisebb webáruházakhoz
  • levelezéshez
nagy látogatottságú
– honlapokhoz, webshopokhoz– ügyviteli, pénzügyi szoftverekhez– szerverkörnyezetet igénylő alkalmazásokhoz, applikációkhoz
Már havi 990 Ft-tól Már havi 1300 Ft-tól, vagy óradíjas elszámolással
MEGISMEREM MEGISMEREM

 

Miért válasszon Cloud alapú szolgáltatást?

Mi vagyunk az elsők: Cloud szolgáltatás? Cloud = EZIT! Cégünk a hazai szolgáltatók közül elsőként építette fel saját, valódi cloud alapú infrastruktúráját, melynek népszerűsége is igazolta, hogy nagy igény mutatkozik a felhő alapú szolgáltatásokra. Kínálatunkat az elvárásoknak megfelelően az évek során tovább bővítettük és tökéletesítettük, így a piac meghatározó szereplőjeként irányt mutatva kínáljuk valódi felhő alapú webtárhelyieinket, cloud VPS szervereinket, és ezek kiegészítő szolgáltatásait folyamatosan bővülő ügyfélkörünknek.

 

Egyre többen választják a felhő alapú technológiát: Szerte a világon kis- és nagyvállalatok egyaránt váltanak felhő alapú szolgáltatásra, bízzák adataikat a cloud infrastruktúra nyújtotta biztonságra. Az online kereskedelem, a felhőben tárolt adatok folyamatos elérése, maximális biztonsága elengedhetetlen, hiszen a vállalkozás, a cég egyik alapvető építőkövéről beszélünk, így nem elfogadható adatvesztés, vagy váratlan leállás. A cloud alapú szolgáltatások használatával mindez elkerülhető.

 

Prémium szolgáltatás elérhető áron: Miért választana alacsony minőséget, ha prémium szolgáltatást is kaphat, szinte azonos áron? Cloud szolgáltatásaink a hagyományosokhoz képest lényegesen több előnyt kínálnak, cloud kínálatunk árai számos hazai konkurensünk hagyományos kínálatánál is kedvezőbbek.

 

Magas adatbiztonság: A cloud infrastruktúrának köszönhetően adatai biztonságban vannak, azok központi, redundáns adattárolón és nem dedikált fizikai merevlemezen vannak elhelyezve, így az adatvesztés esélyét is minimálisra csökkentettük.

 

Magas rendelkezésre állás: a lehető legmagasabb rendelkezésre állást kínáljuk, mely a felhő alapú technológia egyik pozitívuma a hagyományos hosting szolgáltatással szemben. Egy esetlegesen meghibásodik alkatrész feladatát automatikusan másik veszi át, cseréje nem igényel leállást, így legalább 99,9%-os rendelkezésre állást nyújthatunk.

 

Villámgyors tempó: Az elérhető legnagyobb teljesítményű kiszolgálóháttér, a 100% SSD RAID adattárolás elképesztő írási és olvasási sebességet nyújt. Az adatok feldolgozásához a leggyorsabb processzorokat és a lehető legtöbb fizikai memóriát használjuk szervereinkben. Innentől már csak az ön döntése, hogy az erőforrások nyújtotta lehetőségek alapján kialakított csomagjaink közül melyiket választja, vagy saját magának milyen paraméterek szerint állítja össze tárhelyét vagy szerverét.

 

Rugalmasság: Szolgáltatását bármikor kedve vagy igénye szerint egyedileg konfigurálhatja automatizált rendszerünkön keresztül: az erőforrásokat szükség szerint növelheti vagy csökkentheti. Szerverének paramétereinek változtatása nem jár több órás vagy több napos kieséssel, a beállítások módosítása után egy gyors újraindítást követően azonnal használhatja az új erőforrásokkal.

 

Redundancia: Szervereink professzionális szervertermekben vannak elhelyezve a BIX-ben, több irányból érkező nagy sebességű internetkapcsolattal, kiesésmentes és állandó hőmérsékletet biztosító klimatizációval.

 

Modern szervertermek: Saját szervertermeink kielégítik hosting szolgáltatások során elvárt igényeket. Így a redundáns kapcsolatok mellett, a pormentes környezet, a direkt hosting célokra kialakított álpadló és álmennyezet a legmodernebb körülményeket biztosítják.

 

Mire használható a Cloud webtárhely:

Cloud webtárhelyét elsősorban weboldalak, portálok, blogok, webáruházak üzemeltetésére használhatja. Nagyobb erőforrású csomagjaink választása esetén tárhelye akár egy VPS szerver erejével vetekedhet, így nagy látogatottságú honlapok kiszolgálására is kiválóan alkalmas. A tárhely önmagában még ritkán használható teljes értékűen, így domain nevet is érdemes hozzá vásárolni, valamint SSL tanúsítványt is kedvező áron rendelhet hozzá.

Cloud tárhelyeink speciális tulajdonsága, hogy SSH hozzáférést is kínáluk hozzá.

 

Mire használható egy Cloud VPS szerver?

Cloud VPS szerverét lényegében egy dedikált szerver nyújtotta lehetőségekkel egyenértékűen használhatja, a választott erőforrások maximumáig, teljes adminisztrátori jogosultsággal tulajdonképpen bármire használható, amit szakértelme és fantáziája megenged. A cloud szerverek a dedikált szerverekhez képest jóval kedvezőbb áron rendelhetők, nincs beruházási és karbantartási költségük, és rendkívül magas rendelkezésre állást nyújtanak. Változtassa meg a konfigurációt igényei szerint kötetlenül, és használja azonnal!

Szerverén a megfelelő környezet kialakítását követően futtathatja weboldalát, webáruházát, levelezést bonyolíthat rajta, pénzügyi vagy számviteli szoftvereket futtathat, fájlokat tárolhat, vagy bármilyen számításigényes feladatokat végezhet, webszervert üzemeltethet, és a listát még bőségesen folytathatnánk.

 

Szeretné, de nem ért hozzá? Kérje segítségünket!

Kérdéseivel bátran fordulhat ügyfélszolgálatunkhoz! Az év minden napján, éjjel-nappal várjuk megkeresését elérhetőségeinken, munkatársaink készséggel válaszolnak felmerülő kérdéseire. Ügyfélszolgálatunk magasan képzett szakemberekből áll, akik nem csak profik, de kedvesek, barátságosak és rendkívül türelmesek is.

Ha úgy érzi, hogy bár szüksége lenne szolgáltatásunkra, azonban szakértelem hiányában nem tudja telepíteni, illetve üzemeltetni, folyamatosan monitorozni rendszerét, kérje ajánlatunkat üzemeltetésre is: küldje el számunkra igényeit, elképzeléseit, és munkatársunk személyre szabott ajánlattal keresi fel önt, a lehető legjobb árakkal.

Nálunk mindent egy helyen megkaphat, vegyen nálunk igénybe minden hosting és kiegészítő szolgáltatást, önnek csak az üzletével kell törődnie, az informatikai megoldásokat bízza ránk!

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező
Ők már minket választottak


További partnereink >>
Technikai hátterünk építőelemei