Béreljen virtuális cloud szervert a legelsőtől!

Elsőként indítottunk el 2011-ben az országban publikus cloud (felhő) alapú virtualizációs infrastruktúrát. A piacon azóta is úttörőként, folyamatosan azon dolgozunk, hogy a legmodernebb megoldásokat alkalmazzuk.

A Cloud VPS nem hagyományos VPS, annál sokkal több!

Élvezze a hagyományos VPS-ekhez képest elképesztő sebességet a cloud technológiának, a 100% SSD tárolásnak a szupergyors processzoroknak köszönhetően!

Melyik cloud VPS szerverünket válassza?

Hasonlítsa össze könnyen szolgáltatásainkat, döntse el egyszerűen, hogy önnek melyikre szüksége. Legyen bármilyen igénye, cloud szerver választékunkból mindenre megoldást talál.

Pro Cloud VPS+ tulajdonságok

Tulajdonság Pro Cloud VPS+
Önnek ajánljuk, ha szüksége van egy saját szerverre, amin üzleti kritikus programokat szeretne futtatni
Ehhez ajánljuk egyedi szerverkörnyezet igények kiszolgálására, weboldalak és -alkalmazások futtatására, céges levelezés és tárhely futtatására
Hűségidő
Rendelkezésre állás 99,9%
Fizetés fix havidíj
Testre szabható paraméterek CPU, RAM, Nexenta háttértár, IP
Adattárolás 100% SSD Nexenta Cluster
Operációs rendszerek Linux
Garantált erőforrások
Teljes admin / root hozzáférés
Integrált tűzfal egyéni tűzfal szabályok kezelése
HTML5 IP konzol
Magyar adatközpont
Gerinchálózati kapcsolat 2x 10 Gbps
Hypervisor KVM
VÁLASZTHATÓ SZERVER ERŐFORRÁSOK
Egy előfizetés erőforrásaiból létrehozható szerverek száma 1
RAM 1 – 32 GB
CPU magok 1 – 16 vCPU
HDD/SSD kapacitás 10 – 500 GB SSD Nexenta Cluster
IP címek 1 – 8 db
Hálózati adapter 100 Mbps – 1 Gbps
Adatforgalom korlátlan
Ez érdekel!

Miért az EZIT Cloud VPS szervereit érdemes választania?

 • Prémium minőségű komponensek: Kizárólag a legjobb minőségű alkatrészeket használjuk. A jól ismert és már bizonyított, népszerű márkák kimondottan szerverekhez gyártott termékeit választjuk, hogy ezzel is minimalizálhassuk az eszközök okozta meghibásodások számát. Processzoraink is a felső kategóriás szintet képviselik, processzormagjaink lényegesen gyorsabbak bármely versenytársunk által kínált sebességhez képest.
 • Elképesztő sebesség: Szolgáltatásaink 100% SSD alapú tárolásra épülnek, a leggyorsabb meghajtókat használjuk az írási és az olvasási idő lerövidítése érdekében. A legújabb generációs PCIe csatolós NVMe SSD-ket választottuk szervereinkbe, hogy korábban sehol nem látott sebességet tudjunk nyújtani.
 • Évek tapasztalata: Szakembereink magasan és folyamatosan képzettek. A legkiválóbb rendszermérnököket alkalmazzuk, akik a legnagyobb alapossággal alkották meg csúcstechnológiás hálózatunkat, létrehozták hazánk első publikus cloud infrastruktúráját. Másfél évtizede meghatározó szereplőként a piacon folyamatosan a legújabb megoldások bevezetésén dolgozunk, lépést tartva a globális fejlődéssel, és mindig több lépéssel a hazai konkurensek előtt.
 • Magas, akár 99,9%-os rendelkezésre állás: A prémium minőségű komponensek és a cloud infrastruktúra által magas rendelkezésre állást tudunk nyújtani. Így biztos lehet benne, hogy szervere mindig elérhető lesz a vállalt rendelkezésre állás keretében.

Miért válassza a Cloud VPS szervert dedikált helyett?

 • Saját szerver, korlátok nélkül: VPS-ét korlátok nélkül ugyanúgy, ugyanolyan célokra használhatja, mint egy dedikált, fizikai szervert. Igénye szerint összeállíthatja a szükséges erőforrásokat, növelheti vagy csökkentheti azokat, telepíthet rá operációs rendszert, és arra használja, amire csak akarja. Dedikált szervere szintén korlátozások nélkül használható, de miért fizetne többet ugyanazért a minőségért (ráadásul akár milliókat), amiket kedvező áron is megkaphat?
 • Nincs beruházási költség. Nem kell nagy értékű szerverre beruháznia, sem elhelyeznie azt. Egyszeri, jelentős, akár milliós kiadás helyett a VPS kiszámítható, fix havidíjas megoldás.
 • Nincs hűségidő: Szolgáltatásainkat úgy alkottuk meg, hogy versenyképes áron, kötöttségek nélkül kínáljunk prémium kiszolgálást. Biztosak vagyunk benne, hogy szervereinkkel maradéktalanul elégedett lesz, így hűségidőre sincs szükség, ügyfeleink anélkül is hosszú távú partnereink. Emellett, ha bármilyen okból le kellene mondania szolgáltatását, nem kell kötbért sem fizetnie. Hosszú távra (egy vagy több évre) előfizető ügyfeleinknek pedig több havi kedvezményt is kínálunk (a kedvezményt az óradíjas elszámolású szolgáltatásainkhoz nem tudjuk biztosítani). Ha dedikált szervert vásárol, az a beruházás már önmagában egy hosszú távú elköteleződés az eszköz iránt, azaz egyfajta hűségidő.
 • Nincs karbantartási költség: Ha fizikai szervere, annak alkatrésze meghibásodik, a csere időbe és pénzbe kerül, szervere akár hosszú időre kieshet a munkából. VPS-e a cloud technológiának köszönhetően alkatrész hiba esetén is működőképes marad, a hibás eszköz feladatát egy másik automatikusan átveszi. A hiba elhárítása a mi feladatunk, költsége is bennünket terhel.
 • Rugalmas konfigurálás: Ha úgy érzi, előre összeállított csomagjaink nem megfelelőek az ön számára, a megrendelés leadása előtt még tud a szolgáltatás paraméterein változtatni igényeinek megfelelően. Csak válassza ki az elképzeléséhez legközelebbi csomagot és a rendelési folyamat során változtathat leendő szerverének paraméterein. Sőt, később is bátran csökkentheti vagy növelheti VPS-ének erőforrásainak értékeit. Fizikai szerverét igényei szerint hasonlóképp összeállíthatja, azonban ha véletlenül alul- vagy felültervezte igényeihez képest, jelentős költségekkel járhat a konfiguráció bővítése, vagy kihasználás nélküli üzemeltetése.
 • Bővítés vagy csökkentés azonnal, egyszerűen: Igényei kinőtték VPS-ének erőforrásait? Esetleg nem használja ki a szervere nyújtotta teljesítményeket és nem fizetne ezekért feleslegesen? Váltson kényelmesen, egyszerűen és gyorsan igényei szerint kisebb vagy nagyobb csomagra, amikor csak úgy gondolja! Egy gyors újraindítás után máris az új beállításokkal fut majd szervere. Dedikált szerver esetén ugyanez a folyamat hosszú leállással, szereléssel zajlik.
 • Magas biztonság: A cloud technológiának köszönhetően adatai a legnagyobb biztonságban vannak, hiszen nem történhet adatvesztés a felhőalapú tárolásból következően. Adatai villámgyors elérésű SSD RAID tömbökön tárolódnak, melyek magas hibatűrésűek. Dedikált szerver esetén gépe mellé a biztonság érdekében érdemes beüzemelni további költségek árán backup szervert is, hiszen bármilyen RAID technológiát is alkalmaz, egy meghibásodott tápegység nem csak egyes eszközöket, hanem a háttértárakat is menthetetlenül tönkreteheti.
 • Gyors beüzemelés, automatizált rendszer: megrendelését és számlájának kiegyenlítését követően perceken belül használhatja VPS szerverét. A rendelés során kiválaszthatja, melyik operációs rendszert szeretné használni, így szerverét már a választott rendszerrel előretelepítve veheti használatba és dolgozhat vele. Fizikai szerver esetén azonban önnek (vagy a megbízott rendszergazdának) kell még lemezről vagy pendrive-ról feltelepítenie a szükséges rendszert, mely művelet bizony eléggé időigényes, és megfelelő szakértelmet kíván.
Technikai hátterünk építőelemei