Hazánkban elsőként az EZIT épített felhő infrastruktúrát, és hozta el a kisvállalkozások világába a kizárólag felhőben elérhető magas redundanciát, és rendelkezésre állást.

Ezen az oldalon összehasonlíthatja a felhő infrastruktúránkra épülő virtuális szerver szolgáltatásainkat, melyben az alapcsomagokból kiindulva teljesen összekonfigurálhatja saját virtuális erőforrását, majd azon akár korlátlan számú virtuális gépet hozhat létre a fejlett irányítópulton.

A felhasználás és az erőforrás igény mértékétől függően két csomagunk közül választhat. A két árazás közötti különbséget az alábbi táblázatokban láthatja.

Cloud összehasonlító táblázat

Tulajdonság Neo Cloud VPS Pro Cloud Szerver Pro Cloud Flotta
Önnek ajánljuk, ha szüksége van egy jó minőségű saját szerverre gyorsan, olcsón ha szüksége van egy saját szerverre, amin üzleti kritikus programokat szeretne futtatni ha több szervert is üzemeltet és mindig csak az aktuális használatért szeretne fizetni
Ehhez ajánljuk egyedi szerverkörnyezet igények kiszolgálására, weboldalak és -alkalmazások futtatására, céges levelezés és tárhely futtatására, fejlesztői szervernek egyedi szerverkörnyezet igények kiszolgálására, weboldalak és -alkalmazások futtatására, céges levelezés és tárhely futtatására folyamatosan változó teljesítményt igénylő feladatok kiszolgálására és ad-hoc jellegű fejlesztői szerverekhez
Próbaidő  15 nap
Hűségidő
Rendelkezésre állás 99,8% 99,9% 99,9%
Fizetés fix havidíj fix havidíj használat alapú, óradíjas
Testre szabható paraméterek CPU, RAM, SSD, IP CPU, RAM, HDD, IP, NET CPU, RAM, HDD, IP, NET
Adattárolás beépített, 100% SSD központi, SSD-gyorsítós hibatűrő SAN központi, SSD-gyorsítós hibatűrő SAN
Operációs rendszerek Linux, Windows Linux, Windows, FreeBSD Linux, FreeBSD
Garantált erőforrások
Teljes admin / root hozzáférés
Integrált tűzfal
Pillanatkép (snapshot) funkció
HTML5 IP konzol
Magyar adatközpont
Gerinchálózati kapcsolat 1 Gbps 2x 10 Gbps 2x 10 Gbps
Hypervisor KVM Xen Xen
VÁLASZTHATÓ SZERVER ERŐFORRÁSOK
Egy előfizetés erőforrásaiból létrehozható szerverek száma 1 1 több
RAM 1 – 48 GB 0,5 – 48 GB 128MB – 24 GB / szerver
CPU magok 1 – 12 vCPU @ 2,6 GHz+ 1 – 8 vCPU @ 2,66 GHz+ 1 – 8 vCPU @ 2,66 GHz+
HDD/SSD kapacitás 25 – 800 GB 10 – 500 GB 10 – 500 GB / szerver
IP címek 1 – 8 db 1 – 16 db 1 – 16 db / szerver
Hálózati adapter 100 Mbps 100 Mbps – 1 Gbps 0 – 1 Gbps / szerver
Adatforgalom korlátlan korlátlan forgalom alapú elszámolás
Ez érdekel! Ez érdekel! Ez érdekel!

Az alap Cloud infrastruktúrát jobban megismerheti tematikus brand oldalunkon a Cloud.hu oldalunkon. !

Az EZIT felhő tulajdonságai

100% Automatizált rendszer

Rendszerünkben a megrendeléstől a virtuális gép létrehozásáig minden teljesen automatizált, a megrendelés után érkező díjbekérőt kifizetve hozzáférése azonnal létrejön, első cloud szerverét akár azonnal használhatja is.

Fejlett infrastruktúra

Az EZIT felhő infrastruktúrája az egyik legfejlettebb virtualizációs rendszer, amely hazánkban publikusan elérhető. A teljes redundanciának és a komponensek minőségének köszönhetően a lehető legnagyobb rendelkezésre állást érheti el felhőnkben a Pro Cloud Szerver választásával. További technikai részletek felhő témájú tematikus oldalunkon: Cloud.hu Technológia

Dedikált erőforrások

Garantáljuk, hogy az EZIT felhőben vásárolt erőforrása mindig rendelkezésére áll, sok más szolgáltatóval ellentétben nálunk semmilyen szinten nincs túlértékesítés. A csomagban megvásárolt erőforrásból a CPU a minimálisan garantáltan elérhető processzoridőt jelöli, az aktuális kiszolgálón szabadon lévő erőforrások arányában a felhasználás nincs korlátozva.

100-nál is több választható rendszerkép

Akár Linux akár Windows alapú virtuális gépre van szüksége, nálunk megtalálja a megfelelő verziót vagy disztribúciót. Az irányítópulton rendelkezésre áll még sok célrendszerkép is, mellyel egy kattintással készíthet kiszolgálót speciális célokra (CMS-ek, CRM rendszerek stb).

Költséghatékony válasz az IT erőforrás kérdésekre

A felhő legnagyobb újítása, hogy a szükséges erőforrásokhoz igazodva a lehető legpontosabban be tudja állítani virtuális gépének kiosztott erőforrásait és így csak azért kell fizessen, amelyet ténylegesen használ. Az EZIT (és Cloud.hu) rendszerében lehetőség van skálázásra is, így költése a tényleges erőforrás igényét követheti.

További részletes információért látogassa meg felhő szolgáltatásunknak épített brand oldalunkat: Cloud.hu

Technikai hátterünk építőelemei

Tisztelt Ügyfeleink,

központi telefonszámunk szolgáltatóváltás miatt átmenetileg nem elérhető, ezért a tartalék telefonszámainkon tud elérni bennünket.
Alternatív telefonszámaink: +36 1 209 08 39, +36 30 927 44 22

Megértésüket köszönjük,
EZIT Kft.