Ez a szolgáltatásunk átmenetileg kivezetésre került, nem rendelhető.
A Pro Cloud Flotta szolgáltatás az új generációs verzió bevezetését követően, hamarosan újra rendelhető lesz.

Béreljen virtuális cloud szervert a legelsőtől!

Több szerver üzemeltetése beruházás nélkül óradíjas elszámolással – válassza Pro Cloud Flotta szolgáltatásunkat! Szupergyors valódi Cloud szerver környezet a ténylegesen használt erőforrások után fizetve.

Mikor érdemes Pro Cloud Flotta szervert választani?

  • hogyha költségeit alacsony szinten szeretné tartani
  • több szerver üzemeltetése esetén
  • amikor egy szerverre csak rövid ideig van szüksége
  • ha csak a használt erőforrások után fizetne
  • ha megbízható felhő alapú infrastruktúrára bízná szolgáltatásait
  • ha minőségi szolgáltatást szeretne megfizethető áron
  • amennyiben mindezek mellett fontos az ügyfélszolgálat 0-24 órás elérhetősége
  • ha kulcsfontosságú a szakemberek legmagasabb szintű felkészültsége

Melyek a Pro Cloud Flotta szerver előnyei?

óradíjas elszámolás nincs beruházási költség nincs hűségidő
teljes root/admin hozzáférés automatizált rendszer több szerver kezelése
lemez pillanatkép, visszaállítás hibatűrő, öngyógyító architektúra a legmagasabb színvonalú komponensek
állandó IP konzol 99,9% rendelkezésre állás
szupergyors hálózat egész Európában recovery üzemmód Xen virtualizáció
egyedi tűzfalszabályok néhány kattintással 6 magos Intel Xeon processzorok magasan képzett technikai ügyfélszolgálat
Linux, FreeBSD és további lemezképek 0-24 órás technikai ügyfélszolgálat profi, EMC® VNX® hibatűrő  adattárolás

Pro Cloud Flotta szerver óradíjas erőforrás árak

Hasonlítsa össze könnyen szolgáltatásainkat, döntse el egyszerűen, hogy önnek melyikre szüksége.

Legyen bármilyen igénye, cloud szerver választékunkból mindenre megoldást talál.

Komponensek és áraik

Erőforrás típusa
Egység Egységár / óra Egységár / hónap
(becslés 730 órával)
Megjegyzés
Processzor mag vCPU 2,1 Ft 1533 Ft
Memória (RAM) 1MB 0,002 Ft 1,46 Ft
Merevlemez (SAN HDD) 1GB 0,1 Ft 73 Ft
IP cím 1db 0,7 Ft 511 Ft
Hálózati kapcsolat 1Gbps A kapcsolat sebessége nem befolyásolja az árat.
Adatforgalom: adat fogadás 1MB 0 Ft 0 Ft Az adat fogadás díjmentes
Adatforgalom: adat küldés 1MB 0,003 Ft Első 10 TB ingyenes
Pillanatkép készítés 1db 0 Ft 0 Ft A pillanatkép készítés és tárolás díjmentes

A fenti táblázatban tájékoztató jelleggel tüntettük fel az óradíjakat egy átlagos 730 órás hónapra vetítve a könnyebb összehasonlíthatóság érdekében. A legkisebb fizethető időszak 1 hónap.

A Pro Cloud Flotta indításához a megrendelés után először 1.000 Ft+ÁFA összeggel töltse fel egyenlegét, ezt követően indíthatja szerverét. Ez a befizetett összeg a hóvégén kiállított számla kiegyenlítésére 100%-ban felhasználható.

Választható szoftverek, kiegészítők

Erőforrás típusa
Egység Egységár / óra Egységár / hónap
cPanel/WHM Szerver 5,342 Ft 3.900 Ft
CloudLinux OS Szerver 4,110 Ft 3.000 Ft

Hogyan működik a számlázás?

A tényleges erőforrás-használatot óránként rögzítjük, ami alapján rendszerünk egy-egy adott órára vonatkozó díjtételt kalkulál. Így csak a ténylegesen használt erőforrások alapján áll össze a hóvégi számla. Egy pár órára létrehozott szerver után így valóban csak azért a pár óra használatért kell fizetnie.

A fizetés egy minden hónap elsején kiküldött díjbekérő alapján, utólag történik. A díjbekérő az előző hónapban használt erőforrások alapján kerül kiállításra, melyet 7 napon belül szükséges kiegyenlíteni. Ha van előre feltöltött egyenlege ügyfél-folyószámláján, abból részben vagy egészben automatikusan rendezhető a szolgáltatás díja.

Hogyan tudja ügyfél-folyószámláját felölteni? Online bankkártyával vagy Paypallel, valamint offline banki átutalással, illetve banki készpénz befizetéssel tudja egyenlegét feltölteni.

Milyen rendszerek telepíthetők a Pro Cloud Flotta szerverre?

Pro Cloud Flotta virtuális szerverének telepítése során számos előre elkészített rendszerkép közül választhat. Az összes népszerű Linux disztribució verziói, valamint további specifikus előre konfigurált rendszer is könnyedén telepíthető, mint például a FreeBSD, ClearOS, Elastix, PBXWare.

Előre elkészített Linux lemezképek

Ubuntu

Debian

Arch

Gentoo

Slackware

CentOS

CloudLinux

RedHat

Fedora

Scientific

Mageia

 

További előre konfigurált rendszerek

FreeBSD

ClearOS

Elastix

 

 

PBXWare


Mire használható tulajdonképpen a Pro Cloud Flotta szerver?

A Pro Cloud Flotta szerver egy teljes értékű felhő alapú virtuális szerver, melyet annak minden előnyével lényegében bármire használhat, miképp egy fizikai szervert is.

A Pro Cloud Flotta kiválóan alkalmas eseti felhasználásra, mivel óradíjas a használata, így amikor nincs rá szüksége, egyszerűen kikapcsolhatja és nem kell feleslegesen fizetnie.

Alkalmi tesztelésre: Így bizonyos webalkalmazások, szerver infrastruktúrát igénylő feladatok alkalmi tesztelésére tökéletes választás.

Változó erőforrás igényre: Ha honlapja, webáruháza kampányai miatt a jelentősebb terhelés okán esetenként átmenetileg magasabb erőforrásra van szüksége, előfizetés változtatás nélkül, automatikusan működő felületen, rugalmasan tud bármilyen erőforrást – processzor magok száma, memória, merevlemez – emelni, vagy szükség szerint csökkenteni.

Nagy látogatottságú blogját, webáruházát így a terhelés függvényében kiesés mentesen skálázódó cloud szerverről futtathatja, hogy az minden esetben gördülékenyen működjön.

A költségek kézben tartására: Ha optimalizálni akarja kiadásait vagy szervere kihasználtságát, legyenek precíz, pontos mérési eredményei a felhasznált erőforrásokról. A pontos adatok alapján pedig egyértelműen megtudhatja, hogy szerverének futásidejéből mennyi volt a hasznos, valódi tevékenységgel töltött, és ezt összehasonlíthatja egy átlagos szerverrel vagy VPS-sel, amelyért azonos erőforrások igénybevételével, folyamatos futás mellett, vélhetően jelentős kihasználatlansággal fut, melyért feleslegesen fizet.

Számos előny jár a Pro Cloud Flotta választásával

Óradíjas elszámolás: Hozzon létre (akár többet is), vagy töröljön kedve szerint szervereket, fizessen csak a valós, pontos erőforrás-felhasználásokért. Ne fizessen feleslegesen az üresjáratokban történő futásért, csak pontosan annyi ideig, ameddig használta szerverét. Rendszerünk ezek alapján számolja ki és állítja ki a díjbekérőt hónap elején, utólag.

Nincs beruházási költség: A Pro Cloud Flotta egy előfizetéses szolgáltatás, melynek keretében a szerverkörnyezetet már előre készen kapja, így nincs szüksége arra, hogy drágán kelljen hardvereket vásárolnia és gépét összeszerelnie. Önnek csak a felhasznált erőforrások alapján kiszámolt havidíjat kell utólag megfizetnie.

Nincs hűségidő: Szerverét kedve és igényei szerint kapcsolhatja ki vagy be, ha nincs többé rá szüksége, bármilyen kötelezettség nélkül lemondhatja a szolgáltatást. Így valóban nem kell olyan szolgáltatásért fizetnie, amit éppen egyáltalán nem használ.

Teljes root/admin hozzáférés: akár egy dedikált szerveren, Pro Cloud Flotta szerverén is valód, teljes admin/root hozzáférést kaphat, így szerverét korlátok nélkül bármire használhatja. Állandó konzolon keresztül SSH-val igényei szerint végezheti el szervere konfigurálását, kezelheti a szerverén futó folyamatokat.

Automatizált rendszer: Már a megrendeléstől kezdve teljesen automatizált módon tudja aktiválni szerverét az első befizetést követően. Bármikor, bármilyen módosításra, újraindításra, leállításra volna szüksége, egy egyszerű online felületen keresztül, automatizálva megteheti.

Több szerver kezelése: több, önálló szervert is kezelhet, szükség szerint külön erőforrások szerint paraméterezve. Bármelyiket újraindíthatja, leállíthatja, elindíthatja anélkül, hogy többi szerverének bármelyikére hatással lenne tevékenysége. Mindezt egy könnyen áttekinthető és egyszerűen kezelhető felületen menedzselheti.

Lemez pillanatkép, visszaállítás: Bármilyen jelentős változtatás előtt érdemes pillanatképet készítenie rendszere és fájljai aktuális állapotáról. Így könnyedén visszaállíthatja a még korábban működő állapotot, és elkerülheti az esetleges adatvesztést egy véletlen hibás paraméter, beállítás miatt.

Hibatűrő, öngyógyító architektúra: a redundáns adattárolásnak köszönhetően magas fokozatú biztonságot garantálunk adatai számára. Az öngyógyító rendszer teljes folytonosságot biztosít szolgáltatásának, mely magas hibatűréssel, több példányban tárolja adatait, melyekről egy lemez meghibásodása esetén újabb biztonsági másolatok készülnek.

A legmagasabb színvonalú komponensek: Kizárólag minőségi eszközökkel dolgozunk, hogy a legmegbízhatóbb, legstabilabb szolgáltatást nyújthassuk önnek. A szerverpiacon töltött évek alatt összegyűjtött tapasztalataink alapján alapos ismereteket gyűjtöttünk a legmegfelelőbb eszközökről. A már bizonyított világmárkák által gyártott komponenseket is minden alkalommal gondosan teszteljük, hogy a legapróbb rendellenességet is elkerülhessük a működés során.

Állandó IP konzol: Az állandó IP konzol elsősorban a több szervert használó ügyfeleink részére praktikus. Bármilyen probléma lép fel, nem kell ügyfélszolgálatunkhoz fordulnia, az állandó távoli elérésnek köszönhetően ön bármikor elérheti szerverét.

99,9% rendelkezésre állás: A valódi cloud infrastruktúrának köszönhetően ön a legmegbízhatóbb szerverkörnyezetet használhatja. Nem kell aggódnia a hosszú leállások, kiesések miatt, a piacon azon kevesek közé tartozunk, akik rendkívül magas, 99,9%-os rendelkezésre állással kínálják szolgáltatásaikat.

Szupergyors hálózat egész Európában: Hypervisor szervereink 2x 10Gbps sebességgel kapcsolódnak belső gerinchálózatunkra, a külvilág felé routereink a 2x 10Gbps közvetlen BIX (Budapest Internet eXchange), 2x 10Gbps nemzetközi és 3 Gbps egyéb hazai szolgáltatói csatlakozással rendelkeznek. Így első osztályú hálózatunknak köszönhetően egész Európába szupergyors sávszélességgel érhető el szervered.

Recovery üzemmód: Ha nem indul el a rendszere a helyreállító recovery mód segítségével lehetősége van diagnosztikák futtatására, hibák detektálására, elhárítására. Egy helyreállító Linux segítségével elérheti VPS-e fájlrendszerét, a konzol képernyő segítségével végezheti el a szükséges javításokat.

Xen virtualizáció: a virtualizáció hibrid megoldása a Xen, mely egy magas rendelkezésre állású virtualziációs rendszer. Xen-alapú virtuális szerver megoldást használ például az Amazon és az IBM is felhő alapú platformjain.

Egyedi tűzfalszabályok néhány kattintással: Az online elérhetővé tett eszközök, szolgáltatások esetében kimaradhatatlan téma a biztonság. Néhány kattintással online kezelőfelületünkön beállíthatja a megfelelő tűzfalszabályokat. Szervere és adatai így még nagyobb biztonságban lehetnek, mint valaha.

6 magos Intel Xeon processzorok: Cloud szervereinkbe a legmodernebb, leggyorsabb processzorokat szereltük be, hogy a lehető legmagasabb számítási teljesítményt tudjuk nyújtani, így villámgyors, 6 magos Intel Xeon processzorokat használtunk. Szerveréhez az igényeinek megfelelő számú processzormagot választhatja ki, vagy akár csökkentheti vagy növeli ezeket.

Magasan képzett technikai ügyfélszolgálat: Szeretjük és élvezzük, amit csinálunk, szakembereink folyamatosan képzik magukat, hogy a maximális tudást nyújthassák minden helyzetben. Ügyfélszolgálatunkat még ünnepnapokon is 0-24 óráig elérheti emailben, telefonon, ügyfélkapunkon keresztül.

Linux, FreeBSD és további lemezképek: A legnépszerűbb Linux rendszerképeket készítettük elő, hogy virtuális gépét könnyen, a lehető legrövidebb idő alatt építhesse fel. Ráadásul mindezeket VPS szervereinkhez legideálisabb beállítások szerint konfiguráltuk be, hogy önnek ne kelljen ezekkel törődnie.

0-24 órás technikai ügyfélszolgálat: Technikai ügyfélszolgálatunk az év minden napján, még ünnepnapokon is éjjel-nappal elérhető, így nyugodt lehet afelől, hogy felkészült munkatársainkat bármikor elérheti. Profi szakembereink tudásának naprakészségére kiemelten fontos, így tudásuk folyamatos bővítése érdekében rendszeresen tréningeken kell részt venniük.

EMC® VNX® hibatűrő adattárolás: Óriási kapacitású és IO teljesítményű kiemelkedő minőségű és teljesítményű EMC VNX szériás storage végzi az adatok tárolását és kiszolgálását. A nagyvállalati IT megoldásokat kínáló EMC terméke a Pro Cloud Flotta szerver szolgáltatunk egyik alapeleme.

Egyedi megoldásokra van szüksége?

Szolgáltatásunkat a lehető legnagyobb rugalmassággal alkottuk meg, hogy a lehető legtöbb igényt tudjon kiszolgálni, és bár törekedtünk rá, azonban mindenre mi sem tudunk gondolni. Ha olyan elképzelései vannak, amelyekre kínálatunk nem nyújt tökéletes megoldást, keressen bennünket elérhetőségeinken, több, mint valószínű, hogy megoldást találunk bármilyen igényére.

Hagyjon üzenetet, adja meg elérhetőségeit, visszahívjuk!

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező

Technikai hátterünk építőelemei