Korlátlan admin hozzáférés

Cloud szerveréhez bármikor hozzáférhet, és úgy használhatja, mint ha saját fizikai szervere lenne. Virtuális szerverét teljes hozzáféréssel olyanra konfigurálhatja amilyenre csak szeretné! A Pro Cloud Szerverekhez valódi root hozzáférés is jár, valamint saját kernel is használható.

Prémium hardver komponensek

Jól tudjuk, hogy minőségi szolgáltatást alapját kizárólag a legjobb hardver eszközök nyújthatják. Éppen ezért Cloud infrastruktúránk alapját prémium minőségű hardverek és eszközök alkotják (Dell, Supermicro, Cisco), ezáltal biztosítva a magas rendelkezésre állást.

Megbízható, gyors működés

A magas rendelkezésre állást a redundáns infrastruktúra, és a kiváló cloud szoftver (OpenStack) biztosítja. Ha szerverét futtató hypervisor meghibásodnak, akkor sincs probléma, hiszen a rendszer automatikus áthelyezi egy másik hypervisorra, és újraindítja. Így a hardverhiba miatti leállás minimálisra csökkenthető.

Kiemelkedő biztonság

A Pillanatkép funkcióval bármikor készíthet biztonsági mentést szerveréről, így azt aktuális állapotára vissza tudja állítani, ha például egy frissítés során probléma jelentkezne. Az online kezelőfelületen pedig könnyedén beállíthatóak a tűzfalszabályok, így szerverét mindig biztonságban tudhatja.

Rugalmas konfigurációs lehetőségek

A Pro Cloud Szerver+ csomagjainkat úgy állítottuk össze, hogy a legváltozatosabb igényekre is megoldást nyújtsanak. Ha Ön egyénileg szeretné beállítani csomagjának paramétereit, arra is van lehetőség! Bármilyen konfigurációt is választ most, később mindig válthat nagyobbra, vagy kisebbre.

Választható rendszerképek

Szerveréhez választhat a Linux rendszerképek közül, bármilyen speciális célra előkonfigurálhatja virtuális gépét. A legfrissebb változatok is elérhetőek, de akár korábbiakat is választhat.

 

A cloud technológia

Mi az a cloud technológia?

A cloud technológia napjainkban egyre elterjedtebb, mivel számos olyan előnyt nyújt a fejlődő vállalkozások számára, melyekkel minden eddiginél hatékonyabb lehet tevékenységük. Ezek az előnyök egyaránt megnyilvánulnak a felhő infrastruktúra prémium minőségében és költséghatékony megoldásaiban, éppen ezért egyre több vállalkozás választja a felhőalapú technológiát, nem véletlenül, hiszen kis- és nagyvállalkozások egyaránt profitálhatnak belőle. Ha Ön is Pro Cloud Szerver+ -t választ a cloud összes előnyét egyszerre élvezheti!

Milyen előnyei vannak a cloud infrastruktúrának?

A cloud technológia egyik legfontosabb előnye a magas rendelkezésre állás (99,9%-os), és a kiemelkedő biztonság, hiszen a redundáns működés, valamint a nagy teljesíményű EMC® VNX® hibatűrő adattároló által folyamatosan biztosított adatainak védelme. A magas rendelkezésre állás azt jelenti, hogy csak előre meghatározott, és bejelentett karbantartás során szünetelhet a szolgáltatás. Ezeket a karbantartásokat azonban rendszerint éjszakai-hajnali időpontra időzítjük, és csak ritkán fordulnak elő egy évben.  

Pro Cloud Szerver+

 Válasszon szerver konfigurációt!

További részletes információért látogassa meg felhő szolgáltatásunknak épített oldalunkat: cloud.hu

Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal!

 

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező

Ők már minket választottak


További partnereink >>
Technikai hátterünk építőelemei