Örömmel jelentjük be, hogy a Cloudflare hivatalos partnereivé váltunk, hogy ügyfeleink számára még magasabb szintű teljesítményt és biztonságot nyújtsunk! A Cloudflare azt tűzte ki céljául, hogy gyorsabbá teszi a weboldalak betöltődését, és egyben biztonságosabbá teszi azok működését. Ezt egy olyan tartalomszállító-rendszer segítségével teszi lehetővé, melyre regisztrálva a Cloudflare hálózatán található honlapok a legkülönbözőbb online veszélyektől válnak védetté. A Cloudflare népszerűségét jelzi, hogy több mint 6.000.000 weboldal fut a hálózatán,  melyek között egyaránt találunk webshopokat, blogokat, valamint nagyvállalati és kormányzati honlapokat is. Ennek köszönhetően a Cloudflare csaknem trilliónyi mennyiségű havi oldalletöltést támogat, mely több, mint amekkora forgalmat az Amazon, a Wikipédia, a Twitter, az Apple vagy az Instagram együttesen bonyolít.

A Cloudflare növeli honlapjának sebességét, teljesítményét

A Cloudflare-t azért alkották meg, hogy a hosting cégek még biztonságosabb, megbízhatóbb és gyorsabb szolgáltatást tudjanak nyújtani ügyfeleiknek. A Cloudflare 115 adatközpontot üzemeltet az egész világon, és amint Ön regisztrál a szolgáltatásra a tárhelyhez tartozó cPanelen keresztül, a forgalmat azonnal a legközelebbi adatközpontra irányítja. Ahogy a forgalom áthalad az adatközpontokon,  meghatározzák, hogy a weboldal mely része statikus és dinamikus. A statikus részek eltárolódnak a Cloudflare szerverein egy rövid ideig, általában 2 órán keresztül, mielőtt megvizsgálják, hogy frissültek-e. Azáltal, hogy automatikusan közelebb kerülnek az Ön látogatóihoz a weboldal statikus részei, az oldal teljesítménye jelentősen javul. A Cloudflare intelligens gyorsítótárazó rendszerével sávszélességet takaríthat meg, ami nem csak pénzmegtakarítást jelent, hanem a szerverekre gyakorolt terhelés is csökken, ezáltal honlapja, webalkalmazása gyorsabban és hatékonyabban futhat mint valaha. Összességében ez azt jelenti, hogy a Cloudflare 50%-kal csökkentheti az oldalak betöltésének idejét, ami nagyobb elköteleződést, és elégedettebb látogatókat eredményez.

Széleskörű védelmet biztosít

A Cloudflare széleskörű biztonsági megoldásokkal véd az olyan online veszélyek ellen, mint például a DDoS támadás, hackelés, vagy spamelés a kapcsolatfelvételi űrlapokon keresztül. A rendszer előnye, hogy annál intelligensebbé válik, minél több weboldal csatlakozik a Cloudflare közösséghez. A Cloudflare több százmillió látogatói mintát elemez valós időben, és alkalmazkodik rugalmasan ehhez annak érdekében, hogy csak a “jó” forgalom jusson keresztül a rendszeren, és megszűrje a kártékonyat.

Így kapcsolhatja be Ön is a Cloudflare-t

Jelenleg a Cloudflare SSD Webtárhely Extra csomagjainknál érhető el, valamint az ingyenes változat mellett elérhetőek a még több lehetőséget, és nagyobb védelmet biztosító “fizetős” csomagok is. Bármilyen weboldal használhatja ingyenesen a Cloudflare-t, ehhez csupán regisztrálni kell a tárhelyhez tartozó cPanelen keresztül a szolgáltatásra. Lépjen be az EZIT ügyfélkapun keresztül belépési adataival, majd a cPanelen keresse a Cloudflare ikonját. Tegye biztonságosabbá és gyorsabbá weboldalát még ma Ön is!

Cloudflare megrendelése

Rendelje meg mindössze néhány kattintással a magyar nyelvű kezelőfelületen konfigurálható Cloudflare szolgáltatást!

Megrendelem

Ők már minket választottak


További partnereink >>
Technikai hátterünk építőelemei