Valódi hipersebesség

Válasszon akár Cloud VPS-t, szerver hoszting, vagy szerver bérlést, biztos lehet benne, hogy weboldala villámgyorsan fog betöltődni, a magas rendelkezésre állásnak köszönhetően pedig megbízhatóan fog működni.

Prémium minőség és szakértelem

Több mint 10 éve foglalkozunk webhosting és szerver megoldásokkal, munkatársaink pedig szakmájuk legjobbjai közé tartoznak, infrastruktúránkat pedig a lehető legjobb minőségű, kipróbált alkatrészekből építettük meg.

Segítőkész ügyfélszolgálat

Jól tudjuk, hogy egy kiváló minőségű szolgáltatás felkészült és segítőkész ügyfélszolgálat nélkül mit sem ér. Ügyfélszolgálatunk várja hívását, illetve emailen is kereshet minket, és biztosan választ kap kérdésére!

Megoldásaink

Szerver megoldások

Bízza ránk szerverét, vagy béreljen dedikált szervert! Egyedi megoldásra van szüksége? Vázolja céljait, elképzeléseit és mi megkeressük a legjobb, legköltséghatékonyabb megoldást!

Természetesen tömeges szerver elhelyezésre is van lehetőség, rendkívül költséghatékony áron. Szerver bérlés (dedikált szerver) szolgáltatásunkat elsősorban azoknak ajánljuk, akiknek mindenképp önálló szerverre van szükségük, ám szeretnék a beruházással járó magas költségeket megspórolni, és egy jól kalkulálható, elszámolható bérleti díjat választanának helyette.

Ha pedig nem szeretne belső munkatársat alkalmazni, és szeretné a szerver infrastruktúra üzemeltetését tapasztalt szakemberekre bízni, akkor szerver üzemeltetés szolgálatásunkat Önnek ajánljunk!

Cloud VPS

Hazánkban elsőként az EZIT hozta el a vállalkozások számára a kizárólag a felhőben elérhető magas rendelkezésre állást és redundanciát, mindezt a kis- és középvállalatok számára is elérhető áron. Cloud VPS szolgáltatásunkat azoknak ajánljuk, akiknek teljesítményigényes honlapjukra, vagy alkalmazásukhoz van szükségük virtuális saját szerverre, és nem szeretnének beruházni saját szerver megvásárlásába.

Cloud VPS kínálatunkban csúcssebességű Neo Cloud VPS+ mellett, Pro Cloud Szerver+ szolgáltatásunk érhető el. A Neo Cloud VPS+-t azoknak ajánljuk, akik gyorsan szeretnének jó minőségű szerverhez jutni, és fontos számukra a magas teljesítmény, emellett pedig fejlesztői szervernek, valamint levelezéshez is ideális.

Fontos üzleti programok futtatásához a Pro Cloud Szerver+t ajánljuk, mely még magasabb rendelkezésre állást biztosít. Tudjon meg többet!

Szupergyors tárhelyek

100%-ban SSD hátterű tárhelyeinkkel biztos lehet benne, hogy weboldala gyorsan töltődik majd be, és könnyedén megbirkózik a nagyobb terhelésekkel portálok, blogok, webshopok, appok kiszolgálása során.

SSD Tárhely csomagjainkat speciálisan olyan weboldalakhoz ajánljuk, melyek nagy forgalmat bonyolítanak. A tárhelyekhez korlátlan számú domain és aldomain rendelhető, így egy tárhelyről akár több honlapot is indíthat.

Természetesen levelezéshez is kiválóan alkalmasak ezek a tárhelyek, hiszen bármennyi email fiókot használható, melyhez szabályozható spam szűrő, és beépített vírusvédelem is tartozik. 

 

 

Technikai hátterünk építőelemei