Sok érdeklődő fordult hozzánk az elmúlt évek során úgy, hogy bár tudta milyen weboldalakat, alkalmazásokat akar üzemeltetni, nem volt tisztában ennek feltételeivel, vagy segítségre volt szüksége a legjobb megoldás kiválasztásában. Az ilyen igényekre tökéletest választ ad IT tanácsadás szolgáltatásunk, melyben pontos felmérés után vázoljuk, majd megvalósítjuk az igények kiszolgálásához szükséges IT környezetet.

Szakértékesítő kollégáink nagy tapasztalatot szereztek az évek során általunk tervezett és kivitelezett kisebb-nagyobb üzemeltetési feladatok megoldásából. Lépésről-lépésre meghatározzuk, hogy mi a kiszolgálandó alkalmazás, mekkora felhasználói bázis számára, mik az elvárt rendelkezésre-állási paraméterek és mindez hogyan teljesíthető költséghatékonyan. Az első kapcsolatfelvételtől a kész környezet indításáig a következő lépések szoktak megtörténni:

1. Első kapcsolatfelvétel – Amilyen részletesen csak tudja, írja meg nekünk igényét a lenti kapcsolatfelvételi űrlapon, ez alapján kollégáink fel tudják Önnel venni a kapcsolatot.

2. Személyes vagy telefonos egyeztetés – Itt egy értékesítő és egy rendszergazda kollégával a részletek feltérképezése zajlik, a projektről a lehető legtöbb információt gyűjtjük be, ami alapján kollégáink tervezni tudnak.

3. Első ajánlat – A rendelkezésre álló információk alapján kollégáink egy tervet készítenek, melyben meghatározzák az ajánlott szolgáltatást és kiszolgálási módszert

4. Ajánlat elfogadása – Az ajánlat elfogadása után általában egy újabb személyes vagy telefonos egyeztetés következik, melyen megtervezésre kerül a pontos kiszolgáló infrastruktúra és meghatározásra kerülnek a tesztelés és élesítés időpontjai.

5. Szerződéskötés, tesztelés – A szolgáltatási szerződés megkötése után rendszermérnökeink felépítik a meghatározott kiszolgálási környezetet és megkezdődhet a tesztelés.

6. Élesítés – A tesztelési fázis befejeztével a weboldal, alkalmazás, szolgáltatás éles kiszolgálása megkezdődik az általunk üzemeltetett infrastruktúrán

a Websupport Magyarország Kft. hosting piacon töltött több mint 10 éves tapasztalata garancia lehet Önnek arra, – hogy legyen szó akár egy kis virtuális szerver üzemeltetéséről, vagy komplex sok komponensű infrastruktúra kivitelezéséről – bennünk megbízzon.

Technikai hátterünk építőelemei