Tárhely és domain regisztráció

Indítsa el webáruházát gyorsan és egyszerűen a beépített ingyenes CMS és webshop rendszerek előtelepítését lehetővé tevő Installatron alkalmazással. Tárhelycsomagjaink nemzetközi gyártók prémium szervereivel működnek, valamint több éves tapasztalattal rendelkező szakembereink felügyelik éjjel-nappal működésüket.  Tárhelycsomag kínálatunkat úgy alakítottuk ki, hogy mindenki megtalálja a számára a legideálisabbat, legyen szó akár kisebb webáruházról, vagy rendkívül forgalmas és nagy kínálattal rendelkezőről.

 

Védelem és biztonság

Alapvetően fontos, hogy egy webáruház is rendelkezzen professzionális SSL tanúsítvánnyal, ezzel ugyanis nem csak a weboldal biztonsága növelhető, hanem a vásárlók bizalma is erősíthető, hiszen az internetböngészők már egyértelműen jelzik, ha titkosított, biztonságos kapcsolaton keresztül böngészi a weboldalt a látogató. Webshopokhoz az ingyenes SSL tanúsítvány helyett a professzionális kibocsátók, magas védelmet nyújtó tanúsítványait ajánljuk.

 

Szerver hosting és dedikált szerver

Ha alkalmazása, vagy webáruháza dedikált erőforrást igényel, akkor az egyik legjobb megoldás a szerver hosting szolgáltatásunk, mely során professzionális szerverkörnyezetbe helyezzük el eszközét. Természetesen emellett szintén költséghatékony megoldás lehet a dedikált szerver bérlés, mellyel megspórolható a beruházási költség.

Virtuális saját szerver

Hazánkban elsőként az EZIT épített publikus felhő infrastruktúrát, ennek köszönhetően kis- és nagyvállalkozások számára egyaránt kiváló áron tudtuk elérhetővé tenni a felhő infrastruktúra előnyeit. Ha Önnek kiszámítható havi költségű virtuális erőforrásra van szüksége, amit rugalmasan konfigurálhat, akkor a legjobb megoldás a Cloud VPS szolgáltatásunk. Ha nem elég a sebesség, Neo Cloud VPS szolgáltatásunk is rendelkezésére áll, mely a 100%-ban SSD alapú adattárolás miatt kiemelkedően gyors teljesítményre képes.

 

Miért válasszon minket?

Magas rendelkezésre állás

Infrastruktúránk 99,9%-os rendelkezésre állást tesz lehetővé, köszönhetően a minőségi hardver komponenseknek, valamint a rendundáns kiépítésnek. Emellett a RAID tárolási technika (adatok tükrözése) valamint a rendszeres biztonsági mentés biztosítja az adatvesztés elkerülését.

CMS, blog, vagy webshop előtelepítés

Önnek nem kell rendszergazdai tudás ahhoz, hogy elindíthassa weboldalát, ingyenesen és pár kattintással telepítheti a megrendelés során szinte bármelyik webshop, vagy CMS (pl.: WordPress, Drupal, Joomla) rendszert. Így webáruháza akár 5 percen belül elindulhat!

Segítőkész ügyfélszolgálat

Jól tudjuk, hogy egy kiváló minőségű szolgáltatás felkészült és segítőkész ügyfélszolgálat nélkül mit sem ér. Ügyfélszolgálatunk várja hívását hétköznap 7:00 és 19:00 óra között, illetve emailen is kereshet minket, és biztosan választ kap kérdésére!

Ők már minket választottak


További partnereink >>
Technikai hátterünk építőelemei