Tárhely és domain regisztráció

Indítsa el webáruházát gyorsan és egyszerűen a beépített ingyenes CMS és webshop rendszerek előtelepítését lehetővé tevő Installatron alkalmazással. Tárhelycsomagjaink nemzetközi gyártók prémium szervereivel működnek, valamint több éves tapasztalattal rendelkező szakembereink felügyelik éjjel-nappal működésüket.  Tárhelycsomag kínálatunkat úgy alakítottuk ki, hogy mindenki megtalálja a számára a legideálisabbat, legyen szó akár kisebb webáruházról, vagy rendkívül forgalmas és nagy kínálattal rendelkezőről.

 

Védelem és biztonság

Alapvetően fontos, hogy egy webáruház is rendelkezzen professzionális SSL tanúsítvánnyal, ezzel ugyanis nem csak a weboldal biztonsága növelhető, hanem a vásárlók bizalma is erősíthető, hiszen az internetböngészők már egyértelműen jelzik, ha titkosított, biztonságos kapcsolaton keresztül böngészi a weboldalt a látogató. Webshopokhoz az ingyenes SSL tanúsítvány helyett a professzionális kibocsátók, magas védelmet nyújtó tanúsítványait ajánljuk.

 

Szerver hosting és dedikált szerver

Ha alkalmazása, vagy webáruháza dedikált erőforrást igényel, akkor az egyik legjobb megoldás a szerver hosting szolgáltatásunk, mely során professzionális szerverkörnyezetbe helyezzük el eszközét. Természetesen emellett szintén költséghatékony megoldás lehet a dedikált szerver bérlés, mellyel megspórolható a beruházási költség.

Virtuális saját szerver

Hazánkban elsőként az EZIT épített publikus felhő infrastruktúrát, ennek köszönhetően kis- és nagyvállalkozások számára egyaránt kiváló áron tudtuk elérhetővé tenni a felhő infrastruktúra előnyeit. Ha Önnek kiszámítható havi költségű virtuális erőforrásra van szüksége, amit rugalmasan konfigurálhat, akkor a legjobb megoldás a Cloud VPS szolgáltatásunk. Ha nem elég a sebesség, Neo Cloud VPS szolgáltatásunk is rendelkezésére áll, mely a 100%-ban SSD alapú adattárolás miatt kiemelkedően gyors teljesítményre képes.

 

Miért válasszon minket?

Magas rendelkezésre állás

Infrastruktúránk 99,9%-os rendelkezésre állást tesz lehetővé, köszönhetően a minőségi hardver komponenseknek, valamint a rendundáns kiépítésnek. Emellett a RAID tárolási technika (adatok tükrözése) valamint a rendszeres biztonsági mentés biztosítja az adatvesztés elkerülését.

CMS, blog, vagy webshop előtelepítés

Önnek nem kell rendszergazdai tudás ahhoz, hogy elindíthassa weboldalát, ingyenesen és pár kattintással telepítheti a megrendelés során szinte bármelyik webshop, vagy CMS (pl.: WordPress, Drupal, Joomla) rendszert. Így webáruháza akár 5 percen belül elindulhat!

Segítőkész ügyfélszolgálat

Jól tudjuk, hogy egy kiváló minőségű szolgáltatás felkészült és segítőkész ügyfélszolgálat nélkül mit sem ér. Ügyfélszolgálatunk várja hívását, illetve emailen is kereshet minket, és biztosan választ kap kérdésére!

Technikai hátterünk építőelemei