Weboldal indításhoz

Indítsa el vállalkozása weboldalát gyorsan és egyszerűen pár kattintással! Online rendszerünkben azonnal vásárolhat domain nevet és tárhelyet weboldalához, melyre ingyenesen telepíthet szinte bármilyen CMS vagy webshop-rendszert, így weboldala akár pár perc alatt elindulhat. Minden tárhelycsomagunkhoz korlátlan email fiók és domain név rendelhető. Induló vállalkozásoknak SSD Tárhely csomagjainkat ajánljuk.

Webáruházaknak

Nagyteljesítményű tárhelycsomagjaink kiválóan alkalmasak akár rendkívül forgalmas webshopok oldalainak kiszolgálására is! Tárhelyeinkez ingyenesen telepíthetőek a népszerű webshop-rendszerek is. Szerver elhelyezésre és szerver bérlésre is van  lehetőség amennyiben, magas színtű védelemmel, és a szerverek számára ideális környezettel rendelkező adatközpontokban.

 

Fejlődő vállalkozásoknak

Az SSD Tárhely kiváló választás abban az esetben, ha egyszerűbb üzleti, vagy személyes weboldalt, webshopot szeretne indítani. Ezen felüli havi látogatószám esetén már nagyobb teljesítményű webtárhely csomagjainkat ajánljuk. Az SSD Tárhely alkalmas nagy felbontású képeket, vagy letölthető bemutatókat tartalmazó oldalak, több honlapot üzemeltető vállalatok, valamint önkormányzatok honlapjainak futtatásához is, és akár havi 30.000 látogató kiszolgálására is képes.

Megoldásaink

Tárhely, domain regisztráció és átregisztráció

Ha weboldalt indítana akkor a legjobb helyen jár! Webtárhely csomagjaink szupergyors sebesség mellett magas (akár 99,9%-os) rendelkezésre állást biztosítanak, amivel biztos lehet benne, hogy honlapja mindig elérhető lesz. Tárhely kategóriáinkat úgy alakítottuk ki, hogy a kisebb vállalkozásoktól, akár a legnagyobbakig mindenki megtalálja az igényeinek legmegfelelőbbet.

Tárhelyrendelés esetén egyszerűen rendelhető domain név is akár, vagy akár könnyedén átregisztrálhatja hozzánk a már meglévőt!

Tárhelyeinkre emellett már a megrendelés során ingyenesen előtelepíthet akár WordPress, Joomla, Drupal, vagy bármilyen webshop rendszert.

Szerver hosting és szerver bérlés

Szerver hoszting szolgáltatásunk keretein belül saját szerverét kiemelt biztonságú szervertermekben helyezzük el, ahol biztosított a por, nedvességmentes környezet, valamint a redundáns védelem. Sőt, lehetőség van akár tömeges szerver elhelyezésre is.

Szerver bérlés szolgáltatásunkat azoknak hoztuk létre, akik szeretnének saját szervert beruházási beruházási költség és hardver problémák nélkül; garantáljuk, hogy bérszervere hibás alkatrészeit a lehető leggyorsabban ingyen kicseréljük.

Emellett ha Önnek kiszámítható havi költségű virtuális erőforrásra van szüksége, amelyet könnyedén skálázhat, akkor villámgyors Cloud VPS szolgáltatásunkat a legjobb megoldás. Ha még nagyobb teljesítményre van szüksége, akkor 100% SSD RAID háttértárral működő cloud szerver szolgáltatásunkat, a Neo Cloud VPS-t ajánljuk.

Biztonsági megoldások

Növelje weboldala védelmét SSL tanúsítvánnyal, vagy tűzfal és VPN megoldásainkkal! Az SSL tanúsítvánnyal nem csak weboldalát védheti meg, hanem akár ügyfelei, látogatói bizalmát is elnyerheti azonnal.  

Tárhelyeinkhez ingyenes Sectigo tanúsítványt biztosítunk, azonban magasabb szintű védelemhez kiváló áron nyújtunk magas színvonalú SSL tanúsítványt. Nagy látogatottságú weboldalak esetén ezeket a tanúsítványokat ajánljuk, melyek könnyedén telepíthetőek. 

Az EZIT-nél kiemelt fontosnak tartjuk ügyfeleink védelmét, éppen ezért több szintű védelmi megoldásokat ajánlunk a kártékony aktivitások kiszűrésére. Tekintse meg biztonsági megoldásainkat bármilyen weboldalhoz:

 

 

 

Miért érdemes minket választani?

Gyors ügyintézés

Az online megrendelés folyamatát úgy terveztük, hogy a lehető legegyszerűbb és leggyorsabb legyen. Minden folyamat automatizálva van rendszerünkben, így Ön vásárlás után akár azonnal használatba veheti a megrendelt szolgáltatást. Jól tudjuk, hogy egy kiváló minőségű szolgáltatás felkészült és segítőkész ügyfélszolgálat nélkül mit sem ér. Ügyfélszolgálatunk várja hívását hétköznapokon, illetve emailen is kereshet minket, és biztosan választ kap kérdésére!

Prémium minőség

Infrastruktúránk kiépítésekor arra törekedtünk, hogy a legapróbb hardver elemek is a legjobb minőségűek legyenek, hiszen csak így nyújthatunk valóban prémium szolgáltatást, ami garantálja a megbízható, gyors működést. Bármelyik szolgáltatásunkat is válassza, biztos lehet benne, hogy kiváló minőségű hardverek, eszközök működtetik. Mindezt kis- és középvállalkozások számára is elérhető áron nyújtjuk.

Rugalmasság

Büszkék vagyunk arra, hogy az elmúlt több mint 10 év során is sikerült megőriznünk rugalmasságunkat, ezt pedig partnereink is nagyra értékelik. Legyen szó egyszerű segítség kéréséről, speciális igényekről, ingyenes tanácsadásról, mi a rendelkezésére állunk szakértelmünkkel! Egyedi megoldásokra van szüksége céljaihoz? Vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrlapon!

Kérdése van? Keressen minket bizalommal!

Technikai hátterünk építőelemei