a Websupport Magyarország Kft. módosítja az általa nyújtott cloud , webtárhely és domain  szolgáltatások Általános Szerződési Feltételeit (továbbiakban ÁSZF) az alábbiak szerint.

A változás hatályba lépésének dátuma: 2015. november 29.

A fontosabb változások

  • A korábban alkalmazott “PayPal Subscription” típusú, beavatkozást nem igénylő (automata) megoldásról a “PayPal Billing Agreement”, szintén automata fizetési módra térünk át. Az átállás napján (november 29.) minden korábban engedélyezett PayPal Subscription (más néven Preapproved Payments) leállításra kerül és a következő esedékes díjbekérő kifizetésekor lesz lehetősége engedélyezni az új módszerrel működő automata fizetést. Az új módszer a korábbinál pontosabb működést tesz lehetővé, mivel a szolgáltatási díjak és fizetési ciklusok változását automatikusan leköveti.
  • Bevezetésre kerül egy új bankkártyás fizetési mód, mely választása esetén szintén lesz lehetősége engedélyezni, hogy később esedékes díjbekérők kifizetése automatikusan megtörténjen a bankkártya terhelésével.
  • A Cloud Platform szolgáltatás új neve Cloud Webtárhely Plus
  • A webtárhely szolgáltatások ÁSZF-ének címe rövidebb lesz
  • A Neo Cloud VPS szolgáltatás bevezetésre kerül
  • Amelyik ÁSZF-ben jelenleg nincs, annál a bekezdések sorszámozást kapnak
  • Az ÁSZF lementhető változata bevezetésre kerül

 

Az új és jelenlegi szerződési feltételek az alábbi oldalunkon érhetőek el teljes terjedelemben:
https://ezit.hu/aszf/ és https://www.cloud.hu/aszf/

Felmondási jog és elfogadás

Mivel a szolgáltatások szerződési feltételei változnak, Önnek joga van a szerződést felmondani. Amennyiben úgy gondolja, hogy a változás az Ön számára hátrányos, úgy az Eht. 132. $ (4) és (5) bekezdéseiben meghatározott jog szerint a szolgáltatást következmények nélkül  felmondhatja a törvényben előírt 15 napos határidőig. Ebben az esetben felmondás esetén kérjük ügyfélszolgálatunkon emailben vagy az ügyfélkapu erre szolgáló felületén kezdeményezze a lemondást.

Amennyiben az új feltételeket elfogadja, úgy nincs semmi teendője, ha ennek ellenkezőjét nem jelzi a hatályba lépésig, az az új feltételek elfogadásának minősül.

Amennyiben a fentiekkel kapcsolatban bármilyen kérdése van, ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére. Keressen minket bizalommal!

Közzétéve: Budapest, 2015.10.29.
Utolsó módosítás: Budapest, 2015.10.29.

Ők már minket választottak


További partnereink >>
Technikai hátterünk építőelemei