Híroldalaknak

Híroldalak gyakran szembesülnek azzal a problémával, hogy tárhelyük egy-egy gyakran megosztott, népszerű cikk hatására lelassul, vagy akár összeomlik. Erre nyújtunk megoldást forgalmas weboldalakhoz optimalizált tárhelycsomagjainkkal; az SSD Tárhely csomagokkal. Ha még ezeknél is nagyobb kapacitás és teljesítmény szükséges, akkor dedikált szerver bérlés, vagy a szupergyors VPS szolgáltatásunk a megoldás.  

Kisebb helyi, vagy induló híroldalaknak SSD  Tárhelyeinket ajánljuk. Természetesen a védelmi funkciókról sem feledkeztünk meg, ugyanis a beépített vírus- és spamvédelem mellett, automatikus biztonsági mentés is jár a tárhelyekhez. Mindemellett a ma már alapvető SSL tanúsítványok is elérhetőek széles választékban nálunk. Ha még nagyobb védelemre van szükség, tűzfal és VPN szolgáltatás is igénybevehető kiváló áron.

Online magazinoknak

Online magazinok esetében szintén fontos a mindig stabil működés, és a nagy kapacitás. Minden tárhelycsomag kategóriában többféle opciót hoztunk létre, hogy mindenki megtalálhassa a céljainak legmegfelelőbbet. Tárhelyeink 100%-ban SSD hátterűek, ez pedig biztosítja, hogy a weboldalak mindig gyorsan töltődjenek be.

A megvásárolt tárhelyre ráadásul mindössze 1 kattintással telepíthető rendelés során szinte bármilyen CMS (WordPress, Drupal, Joomla) rendszer, amivel a tartalomkezelés is jelentősen könnyebbé válik.  Forgalmas online magazinokhoz ajánljuk szerver hoszting, és dedikált szerver bérlés szolgáltatásunkat, valamint a villámgyors működésű VPS megoldásainkat.

Televíziós, rádiós csatornák oldalaihoz

Legyen szó akár országos, helyi televíziókról, vagy rádiókról, a tárhelykapacitás, és teljesítmény elengedhetetlenül fontos. Nekik ajánljuk SSD Tárhely tárhelyeinket, melyek kiválóan alkalmasak videók és nagyméretű fájlok tárolására, de egyúttal hozzájárulnak ahhoz, hogy a weboldal betöltődése is szupergyors legyen, és nagy forgalom esetén is zökkenőmentesen működjön.

Országos rádiók és televíziók esetében szintén kiváló megoldás a dedikált szerver bérlés, vagy VPS szolgáltatásunk, melyekkel nagy mennyiségű, és méretű videók, hanganyagok tárolása és kezelése is megoldható költséghatékonyan.

Rugalmasságunknak köszönhetően egyedi igények teljesítésére is van lehetőség, ez esetben elegendő csupán vázolni az igényeket és célokat, mi pedig költséghatékonyan és gyorsan létrehozzuk az ehhez szükséges infrastruktúrát.

Megoldásaink

Prémium nagy teljesítményű webtárhelyek

Nagy teljesítményű webtárhely kategóriáinkat úgy alkottuk meg, hogy több CPU maggal, gyorsabb sebességgel rendelkezzenek az olcsóbb tárhelyekhez képest.

SSD Tárhely csomagjaink az átlagos SSD Tárhelyhez képest jóval gyorsabb sebességre képesek.

Óriási forgalomhoz

Weboldala várhatóan nagy forgalmat fogad majd? Szeretne nagyméretű, és jó minőségű videókat, képeket, hanganyagokat kezelni weboldalán könnyedén? Akkor ajánljuk Cloud VPS, és Neo Cloud VPS szolgátlatásunkat, mellyel beruházás nélkül lehet rugalmasan kezelhető és konfigurálható virtuális szervere. Mindezt hűségidő nélkül!

Természetesen emellett kiváló megoldás hagyományos szerver bérlés szolgáltatásunk is, vagy ha saját szerverét szeretné biztonságos, és ideális környezetben tudni, arra is van lehetőség szerver hosting szolgáltatásunk keretein belül.

Biztonság és védelem

Ma már nem csupán a pénzügyi intézményeknek lehet szüksége speciális biztonsági megoldásokra.

Az EZIT-nél a biztonságos titkosított kapcsolatot nyújtó SSL tanúsítványok mellett komplex biztonsági megoldásokat is nyújtunk.

Tűzfal és VPN szolgáltatásainkkal maximális biztonságban tudhatja weboldalát. Tudjon meg többet biztonsági megoldásainkról!

Miért érdemes minket választani?

Prémium minőség

Minden tekintetben a legjobb minőségre törekszünk. Ez a szemléletmód már infrastruktúránk megalkotásán is tükröződik, hiszen szerverek tekintetében a Dell renkdívül megbízható PowerEdge szervereit használjuk, ezenkívül pedig a Supermicro, valamint a Cisco jól bevált termékeit használjuk. Fontosnak tartjuk, hogy haladjunk a korral és mindig a legjobb, legkorszerűbb megoldásokat kínáljuk ügyfeleinknek.

Segítőkész ügyfélszolgálat

Szolgáltatásaink állapotát folyamatosan felügyeljük és monitorozzuk. Éppen ezért 0-24 órás, műszaki felügyeletet tartunk fent az év minden napján (ünnepnapokon is), így reagálni tudunk a váratlan helyzetekre. Ügyfélszolgálatunk pedig hétköznapokon várja hívását, valamint emailen is bármikor kereshet minket, és biztosan választ kap kérdésére!

Szakértelem és fejlődés

Rendszergazdáink és mérnökeink egytől egyig szakmájuk legjobbjai. Cégünk több mint 10 éve foglalkozik IT tanácsadással és infrastruktúra tervezéssel, valamint kiépítéssel, szerver üzemeltetéssel, és tárhelyszolgáltatással. Nagy hangsúlyt fektetünk a fejlesztésre is, hazánkban például elsőként mi indítottuk el az első publikus cloud infrastruktúrát, és azóta is folyamatosan fejlesztjük, bővítjük, és modernizáljuk szolgáltatásainkat.

Technikai hátterünk építőelemei