Állami intézményeknek

Minisztériumok, és közigazgatási szervek honlapja esetén kiemelten fontos a megbízható és biztonságos működés. Számos olyan szolgáltatást nyújtunk, ami létfontosságú lehet az állami intézmények weboldalaihoz. Prémium tárhelyszolgáltatásunk mellett szerver hosting és szerver bérlés is elérhető kínálatunkban, melyekhez modern, kiemelt biztonságú, adatközpontok állnak rendelkezésünkre. Jól tudjuk, hogy egy kiváló minőségű szolgáltatás felkészült és segítőkész ügyfélszolgálat nélkül mit sem ér. Ügyfélszolgálatunk várja hívását hétköznap 7:00 és 19:00 óra között, illetve emailen is kereshet minket, és biztosan választ kap kérdésére!

Önkormányzatoknak

Önkormányzatok honlapjai számára kiváló minőségű, és nagy kapacitású tárhelyeinket ajánljuk. Ezek a tárhelyek alkalmasak arra, hogy nagyobb méretű fájlok és videók is elhelyezésre kerüljenek az weboldalon, vagy akár egy tárhelyről több weboldal is üzemelhessen egyszerre. Egyszerűen és gyorsan lehet domain nevet is regisztrálni, és SSL tanúsítványt rendelni a weboldalhoz, amivel megerősíthető a weboldal és a látogatók védelme.

Egyetemeknek, iskoláknak, óvodáknak

Napjainkban már elengedhetetlen, hogy egy oktatási intézmény rendelkezzen korszerű weboldallal, ugyanis számos funkciót látnak el, az egyszerű tájékoztatásról, a komplex adatbázisok, feladatok kezeléséig. Ezek minden szempontból biztonságos, gyors, és zökkenőmentes működéséhez elengedhetetlen egy prémium hardverkomponensekből álló infrastruktúra. Prémium tárhelycsomagjaink kiválóan alkalmasak oktatási intézmények számára.

Megoldásaink

Domain regisztráció, átregisztráció

Egy új weboldalhoz mindenképpen szükséges domain nevet regisztrálni, amit nálunk egyszerűen és gyorsan megtehet. Új domain regisztráció lehet szükséges, ha esetleg a meglévő oldalához szeretne további domaineket lefoglalni, majd azokat a honlapjára irányítani.

Nálunk bármilyen végződésű domain nevet választhat, a választott domain név elérhetősége pedig azonnal ellenőrizhető. Emellett tárhelyéhez bármely csomagunk esetében korlátlan mennyiségű domaint rendelhet, amennyiben szükséges, domain átregisztrálása is könnyedén megoldható.

Nagy kapacitású és teljesítményű tárhelyek

Nagyobb képek, videók, fájlok, pályázati anyagok használata a weboldalon sem gond nagy kapacitású tárhelyeink esetében. Egy tárhelyről ráadásul akár több honlapot is futtathat! A megbízható működést redundáns hálózatunk, a RAID tárolási technológia (adatok tükrözése), a gyors sebességet pedig a 100%-ban SSD adattárolás biztosítja.

A folyamatos műszaki felügyelet mellett bármikor kézséggel állunk ügyfeleink rendelkezésére, akár ünnepnapokon is. Szervereink kiemelt biztonságú adatközpontokban vannak. Nagyteljesítményű tárhelycsomagjaink:

Akár forgalmas emailezéshez is

Minden intézmény esetében alapvetően fontos a levelezés. Éppen ezért minden tárhelycsomagunkhoz korlátlan email fiók rendelhető, amihez szabályozható spamszűrő is tartozik. Lehetőség van emellett automatikus válasz, valamint email továbbítók beállítására is.  Minden tárhelyhez POP3, IMAP, SMTP és webmail támogatás tartozik.

Forgalmas levelezéshez az alábbi tárhelycsomagjainkat ajánljuk:

Biztonsági megoldások

Tudja biztonságban weboldalát mindig! Széleskörű biztonsági megoldásaink között az SSL tanúsítványtól a komplex tűzfal és VPN szolgáltatásig bármilyen weboldalhoz szükséges biztonsági megoldás elérhető.

Weboldalának fájljait naponta ellenőrizzük vírusok ellen, az email fiókokhoz pedig spam- és antivírusszűrő tartozik.  Ingyenes biztonsági tanácsért forduljon hozzánk bizalommal!

Biztonsági megoldásaink:

Szerver hosting, szerver bérlés

Helyezze el szerverét kiemelkedő biztonságú adatközpontban, professzionális környezetben!

Ha nincs saját szervere, és nem szeretne beruházni, költséghatékonyan bérelhet tőlünk saját szervert is akár! Számos partnerünk választja proaktív felügyelet és üzemeltetés szolgáltatásunkat, melynek során Önnek semmivel nem kell foglalkoznia, hiszen minden üzemeltetéssel kapcsolatos feladat ránk hárul.

IT tanácsadás, weboldal költöztetés

Szeretné átköltöztetni weboldalát valamelyik tárhelyünkre? Ez most egyszerűen és gyorsan megoldható! Tudjon meg többet szolgáltatásunkról:

Miért érdemes minket választani?

Segítőkész ügyfélszolgálat

Jól tudjuk, hogy egy kiváló minőségű szolgáltatás felkészült és segítőkész ügyfélszolgálat nélkül mit sem ér. Ügyfélszolgálatunk várja hívását hétköznapokon, illetve emailen is kereshet minket, és biztosan választ kap kérdésére!

Prémium minőség, költséghatékonyság

Infrastruktúránk minden eleme a legmagasabb minőséget képviseli. Ennek előnyei magában foglalják a magas rendelkezésre állást, a gyorsaságot is. A prémium minőséget sikerült kompromisszumok nélkül mindenki számára elérhetővé tennünk kiváló áron.

Mindenre van megoldásunk

A szerverüzemeltetésen keresztül a komplex IT infrastruktúra tervezésén át, nálunk mindenre van megoldás. Önnek elég csupán felvázolnia igényeit, megvalósítandó céljait, és szakembereink megalkotják hozzá a legmegbízhatóbb, legköltséghatékonyabb megoldást. Kérje tanácsunkat bizalommal!

Technikai hátterünk építőelemei