Szakértő csapat

Menedzselt cloud szolgáltatásuk mögött egy csapat szakértő dolgozik, így Önnek nem kell értenie a szerverekhez, ha tanácsra, segítségre van szüksége, hozzánk bármikor fordulhat! Legyen szó bármilyen problémáról, magas képzett szakembereink bármilyen problémára találnak megoldást. Emellett pedig ügyfélszolgálatunkat is bármikor elérheti a nap 24 órájában.

Személyre szabott tanácsok

Segítünk meghatározni, hogy az Ön által vázolt célokhoz milyen konfigurációjú cloud szerver lenne ideális, milyen szoftverkörnyezettel, de megmondjuk azt is, ha weboldalához elegendő lenne valamelyik egyszerűbb szolgáltatásunk is. Több száz szerver üzemeltetése során szerzett tapasztalatainkra bátran támaszkodhat!

Automatikus skálázódás

Menedzselt szervereink esetében ha az Ön szervere a szokásosnál nagyobb terhelésnek van kitéve, akkor automatikusan megnöveljük a memóriát, mindezt úgy, hogy Önnek nem kell külön díjat fizetnie.
Ezzel a plusz tulajdonsággal csak menedzselt cloud szervereink rendelkeznek.

Villámgyors hálózat

Szervere gyors elérését prémium hálózatunk biztosítja, hypervisor szervereink 2×10 Gbps sebességgel kapcsolódnak belső gerinchálózatunkra, routereink 2×10 Gbps közvetlen BIX, valamint  2x 10Gbps nemzetközi és 3 Gbps egyéb hazai szolgáltatói csatlakozással rendelkeznek. Ez a szupergyors infrastruktúra biztosítja, hogy szervere egész Európában szupergyors sebességen elérhető.

Megbízható minőség

A rendundáns infrastruktúra, és a kiváló cloud szoftver (OnApp) magas rendelkezésre állást eredményez, így ha az erőforrás kiszolgáló meghibásodna, akkor a rendszer automatikusan áthelyezi egy másikra és újraindítja azt, így minimálisra csökkenthető az esetleges hardverhiba miatti leállás.
Ezt a folyamatot automatikus failovernek nevezzük.

Gyors Intel Xeon processzorok

Cloud szervereink csúcsteljesítményét a szupergyors Intel Xeon processzorok teszik lehetővé.
Egyetlen cloud szerveren akár 8 processzormagot is használhat.

 

 

Mit tartalmaz Menedzselt Cloud szolgáltatásunk?

  • Cloud szerver
  • Telepítés az alkalmazási célhoz optimalizálva
  • A szerver üzemeltetése (folyamatos rendszergazda szolgáltatás)
  • Biztonsági mentéshez szükséges külső tárterület
  • Folyamatos monitoring

Már 29.900 Ft + áfa / hó-tól elérhető!

Rendelje meg most!

Kérjen személyre szabott árajánlatot az alábbi űrlap kitöltésével!

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező

Kérje ajánlatunkat!

Ők már minket választottak


További partnereink >>
Technikai hátterünk építőelemei