Gyors és megbízható tárhelyet keresel kisvállalati weboldaladnak, webshopodnak? Megtaláltad! A Cloud webtárhelyek egyik legnagyobb előnye a gyorsaság, valamint a magas rendelkezésre állás. A 99,9%-os garantált éves rendelkezésre állás azt jelenti, hogy webtárhelyed az év minden napján megbízhatóan működik, és csak előre bejelentett időpontban és meghatározott ideig, szükséges karbantartás idején fordulhat elő rövid leállás, amit általában éjszakai, hajnali órákra időzítünk. Ahhoz, hogy tárhelyed mindig megbízhatóan működhessen, infrastruktúránkat is úgy építettük ki, hogy redundáns legyen, ami biztosítja, hogy bármilyen váratlan probléma esetén is zökkenőmentesen működjön tovább a szolgáltatás.Ezt garantálják a prémium minőségű hardverek és szerverek, amit a 100%-ig SSD adattárolás egészít ki, mely a szupergyors sebességet biztosítja. Tárhelyed adatainak védelméről sem feledkeztünk meg, ennek érdekében RAID adattárolási technológiát alkalmazunk, ami az adatok tükrözésével teszi még biztonságosabbá webtárhelyedet.

Indítsd el weboldalad 5 perc alatt! Domain regisztráció és tárhelycsomag rendelés egyszerűen.

Bármelyik tárhelycsomagunkat is választod, nem szükséges technikai tudás ahhoz, hogy elindítsd weboldalad. Tárhelyedre ugyanis 1 kattintással telepítheted a legnépszerűbb CMS, blog és webshop rendszereket, legyen szó akár a WordPress-ről, Drupal-ról, vagy Joomla-ról, ha pedig webshopot indítanál, lehetőséged van telepíteni a legnépszerűbb webshop rendszerek (Prestashop, Magento, Opencart stb) bármelyikét.

Mit tartalmaznak a Cloud Webtárhely csomagok?

Cloud tárhelycsomagjaink paramétereit ügyfeleink igényei szerint határoztuk meg, melyek mérete 1-től akár 200 GB-ig terjedhet. Mindegyik Cloud Webtárhely tartalmazza a CMS és webshop támogatást, mellyel már a megrendelésekor kiválaszthatod, hogy milyen rendszerrel szeretnéd használni tárhelyed. A csomagok kiválóan alkalmasak levelezésre is, hiszen korlátlan email fiók adható hozzá a tárhelyekhez, melyhez beépített vírusszűrő és spamszűrő is tartozik. Emellett akár több weboldal is futtatható ugyanarról a tárhelyről, ugyanis nincs megkötés a hozzárendelhető domainek és aldomainek számát illetően. Gondoltunk a fejlesztőkre is; hiszen lehetőség van .htaccess használatra, egyéni PHP beállításra is. Természetesen nem kell programozói tudás a tárhelyed beállításához és kezeléséhez, hiszen a magyar nyelvű cPanelen keresztül, amit a böngészőből elérhetsz, könnyedén módosíthatod a beállításokat. Tudj meg többet a Cloud Webtárhelyről aloldalunkon! Most akár ki is próbálhatod mindössze 199 Ft-ért 1 teljes hónapig!

Ők már minket választottak


További partnereink >>
Technikai hátterünk építőelemei