Professzionális IT megoldások karnyújtásnyira

Legyen szó akár szerver elhelyezésről, weboldal indításról, vagy komplex IT infrastruktúra tervezésről, nálunk mindenre van megoldás! Nem tudja pontosan mire van szüksége? Ebben az esetben is tudunk segíteni! Több mint 10 éves professzionális tapasztalatunkkal készséggel állunk rendelkezésére.

7 érv amiért Önnek is megéri a Websupport Magyarország Kft. szolgáltatásait választania:

1. Szakértelem

a Websupport Magyarország Kft. több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik az IT szolgálatások területén. Munkatársaink olyan szakemberek, akik nem csak a legjobbak közé tartoznak szakmájukban, hanem szeretik is munkájukat. Hálózati mérnökeink, rendszerüzemeltetőink, valamint ügyfélszolgálati szakembereink pedig mind szakterületük legjobbjai, így Ön biztos lehet abban, hogy weboldala a lehető legjobb kezekbe kerül.

2. Minden egy helyen

Más szolgáltatókhoz képes komoly előnyünk, hogy a teljes háttér infrastruktúra a mi kezünkben van, és folyamatosan bővülő szakmai csapattal rendelkezünk melynek Ön összes előnyét élvezheti, legyen szó bármelyik szolgáltatásunkról. Probléma esetén azonnal elérhetőek vagyunk, hosszas intézkedés helyett Önnek akkor tudunk segíteni, amikor éppen szüksége van rá. Infrastruktúránkat egy csapat szakértő felügyeli, így ez garantálja a magas rendelkezésre állást, és a 0-24 órás szolgálatot.

3. Személyre szabott megoldások

Bármilyen IT problémával, vagy speciális igénnyel is fordul hozzánk, mi megtaláljuk rá a megoldást! Széles választékunkban mindenki megtalálhatja a céljainak legmegfelőbb szolgáltatást, de komplex igény esetén személyre szabott ajánlatot készítünk. Sokszínű kínálatunkban a kisvállalatoktól a nagyvállalalatokig, az állami intézményektől a marketing ügynökségekig választották IT szolgáltatásainkat

4. Segítőkész ügyfélszolgálat

Szolgáltatásaink állapotát folyamatosan felügyeljük és monitorozzuk. Éppen ezért 0-24 órás, műszaki felügyeletet tartunk fent az év minden napján (ünnepnapokon is), így reagálni tudunk a váratlan helyzetekre. Ügyfélszolgálatunk pedig minden hétköznap hétköznap 7:00 és 19:00 óra között várja hívását, valamint emailen is bármikor kereshet minket, és biztosan választ kap kérdésére!

5. Prémium minőség

Célként tűztük ki, hogy szolgáltatásunkat a lehető legjobb elemekből építsük fel, ugyanakkor a végfelhasználói ár a kisvállalatok számára is költséghatékony maradjon. A hosting piacot áttekintve bárki láthatja, hogy áraink a “nagy játékosok” alatt vannak, ám minőségben és rugalmasságban felvesszük a versenyt velük. Ár/érték arányban a hazai piacon az EZIT-nél nehéz jobb szolgáltatót találni.

6. Kiváló ár-érték arány

Egyik legfontosabb célunk, hogy mindenki számára elérhető áron nyújtsunk kiváló minőségű szolgáltatást. Éppen ezért árainkat úgy alakítottuk ki, hogy a kisvállalatoktól a nagyvállalatokig mindenki megtalálja a számára legideálisabb megoldást. Kiváló ár-érték arányú szolgáltatásaink mellett ügyfeleink számára rendelkezésre állunk speciális vagy akár ingyenes tanácsadással, különleges igények esetén akár egyedi árajánlattal is. Büszkék vagyunk rá, hogy ezt a rugalmasságot és a kiváló ár-érték arányt sikerült a kezdetek óta megőriznünk.

7. Gyorsaság, rugalmasság

Büszkék vagyunk rá, hogy folyamatos bővülésünk és növekedésünk ellenére is sikerült megőriznünk rugalmasságunkat, így bármilyen problémára, vagy felmerülő igényre tudunk egyedi megoldást nyújtani. Mindezt úgy, hogy a nagyvállalatokkal ellentétben nálunk nem kell heteket várnia egy árajánlatra, akár pár órán belül megoldást tudunk találni. Mi, a Websupport Magyarország Kft.-nél úgy gondoljuk, hogy fontosabb, hogy előbb minden igényt kielégítő, költséghatékony, és jól működő megoldást találjuk az Ön problémájára, mint hogy adminisztratív, vagy egyéb olyan teendőkkel bajlódjunk, melyek nem járulnak hozzá az Ön elégedettségéhez.

Technikai hátterünk építőelemei