Professzionális IT megoldások karnyújtásnyira

Legyen szó akár szerver elhelyezésről, weboldal indításról, vagy komplex IT infrastruktúra tervezésről, nálunk mindenre van megoldás! Nem tudja pontosan mire van szüksége? Ebben az esetben is tudunk segíteni! Több mint 10 éves professzionális tapasztalatunkkal készséggel állunk rendelkezésére.

8 érv amiért Önnek is megéri az EZIT Kft. szolgáltatásait választania:

1. Szakértelem

Az EZIT Kft. több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik az IT szolgálatások területén. Munkatársaink olyan szakemberek, akik nem csak a legjobbak közé tartoznak szakmájukban, hanem szeretik is munkájukat. Hálózati mérnökeink, rendszerüzemeltetőink, valamint ügyfélszolgálati szakembereink pedig mind szakterületük legjobbjai, így Ön biztos lehet abban, hogy weboldala a lehető legjobb kezekbe kerül.

2. Minden egy helyen

Más szolgáltatókhoz képes komoly előnyünk, hogy a teljes háttér infrastruktúra a mi kezünkben van, és folyamatosan bővülő szakmai csapattal rendelkezünk melynek Ön összes előnyét élvezheti, legyen szó bármelyik szolgáltatásunkról. Probléma esetén azonnal elérhetőek vagyunk, hosszas intézkedés helyett Önnek akkor tudunk segíteni, amikor éppen szüksége van rá. Infrastruktúránkat egy csapat szakértő felügyeli, így ez garantálja a magas rendelkezésre állást, és a 0-24 órás szolgálatot.

3. Személyre szabott megoldások

Bármilyen IT problémával, vagy speciális igénnyel is fordul hozzánk, mi megtaláljuk rá a megoldást! Széles választékunkban mindenki megtalálhatja a céljainak legmegfelőbb szolgáltatást, de komplex igény esetén személyre szabott ajánlatot készítünk. Sokszínű kínálatunkban a kisvállalatoktól a nagyvállalalatokig, az állami intézményektől a marketing ügynökségekig választották IT szolgáltatásainkat

4. 24 órás ügyfélszolgálat

Kérdése van, vagy elakadt? Ügyfélszolgálatunkat bármikor hívhatja, akár hétvégén, vagy ünnepnapokon is! Nálunk nem csak szervertermi operátor érhető el, hanem akár webtárhellyel kapcsolatos problémával is bármikor fordulhat hozzánk, hiszen tudjuk mennyire fontos, hogy honlapja éjjel-nappal működjön. Az EZIT-nél kiemelten fontosnak tartjuk, hogy ügyfélszolgálatunk mindig felkészült és segítőkész legyen, hiszen tudjuk, hogy hiába nyújtunk minőségi szolgáltatásokat, ha ügyfélszolgálatunk nem készséges, vagy sokat kell várni a segítségre, válaszra.

5. Prémium minőség

Célként tűztük ki, hogy szolgáltatásunkat a lehető legjobb elemekből építsük fel, ugyanakkor a végfelhasználói ár a kisvállalatok számára is költséghatékony maradjon. A hosting piacot áttekintve bárki láthatja, hogy áraink a “nagy játékosok” alatt vannak, ám minőségben és rugalmasságban felvesszük a versenyt velük. Ár/érték arányban a hazai piacon az EZIT-nél nehéz jobb szolgáltatót találni.

6. Kiváló ár-érték arány

Egyik legfontosabb célunk, hogy mindenki számára elérhető áron nyújtsunk kiváló minőségű szolgáltatást. Éppen ezért árainkat úgy alakítottuk ki, hogy a kisvállalatoktól a nagyvállalatokig mindenki megtalálja a számára legideálisabb megoldást. Kiváló ár-érték arányú szolgáltatásaink mellett ügyfeleink számára rendelkezésre állunk speciális vagy akár ingyenes tanácsadással, különleges igények esetén akár egyedi árajánlattal is. Büszkék vagyunk rá, hogy ezt a rugalmasságot és a kiváló ár-érték arányt sikerült a kezdetek óta megőriznünk.

7. Hazai szolgáltató

A profit minden forintja sok konkurens szolgáltatóval szemben hazánkban marad, a cég tulajdonosai nem offshore cégek, hanem magyar magánszemélyek. Legyen részese Ön is az EZIT sikertörténetének, próbálja ki szolgáltatásainkat még ma!

8. Gyorsaság, rugalmasság

Büszkék vagyunk rá, hogy folyamatos bővülésünk és növekedésünk ellenére is sikerült megőriznünk rugalmasságunkat, így bármilyen problémára, vagy felmerülő igényre tudunk egyedi megoldást nyújtani. Mindezt úgy, hogy a nagyvállalatokkal ellentétben nálunk nem kell heteket várnia egy árajánlatra, akár pár órán belül megoldást tudunk találni. Mi, az EZIT Kft.-nél úgy gondoljuk, hogy fontosabb, hogy előbb minden igényt kielégítő, költséghatékony, és jól működő megoldást találjuk az Ön problémájára, mint hogy adminisztratív, vagy egyéb olyan teendőkkel bajlódjunk, melyek nem járulnak hozzá az Ön elégedettségéhez.

Ők már minket választottak


További partnereink >>
Technikai hátterünk építőelemei