Az alábbiakban felsoroljuk, hogy szerintünk mik a legfontosabb érvek, amiért az EZIT Kft. szolgáltatásai mellett érdemes döntenie!

1. Tíz év tapasztalat

Az EZIT Kft. jogelődje az ASZA Bt. 1996-ban került megalapításra, a cég 2001-ben, 12 évvel ezelőtt kezdett informatikával foglalkozni. A szolgáltatások palettája folyamatosan bővült, és mára hazánk egyik legszélesebb körű hosting szolgáltatójává vált. Bevételünk és csapatunk létszáma az évek során folyamatosan, jelentősen bővül.

2. Szakértelem

Az EZIT-nél kizárólag olyan kollégák dolgoznak, akik saját szakmai területükön, legyen az hálózati mérnök, rendszerüzemeltető vagy akár ügyfélszolgálati kapcsolattartó több évnyi tapasztalattal rendelkeznek. Ez a szolgáltatásunkat választó partnereinket is megnyugvással töltheti el, nálunk weboldala vagy szerverei hozzáértő kezekben lesznek.

3. Felkészült 0-24 Ügyfélszolgálat

Az EZIT-nél úgy gondoljuk, hogy az ügyféltámogatás az egyik legfontosabb terület, amivel egy szolgáltatónak foglalkoznia kell. Lehetnek a legjobb hardvereink, üzemelhet minden szerverünk a legjobb adatközpontokban, de ha ügyfelünk lassan kap választ levelére, vagy sokáig kell a telefonos menü zenéjét hallgatnia akkor nem mi vagyunk a legjobb szolgáltató. Elsődleges célunk, hogy partnereinket a lehető legjobban és leggyorsabban kiszolgáljuk, ezért biztos lehet benne, hogy bármikor merül fel kérdése, gyorsan tud egy felkészült kollégánkkal beszélni.

4. Legkiválóbb hardver komponensek

Bármilyen szolgáltatást építünk, legyen szó akár egy tárhelykiszolgáló szerverről, akár szervertermünk vagy cloud infrastruktúránk kivitelezéséről, mindig a minőségi komponensek használatát tartjuk a legjobb megoldásnak. Sok szolgáltató hanyagul választja meg eszközeit és komponenseit, nálunk mindig a legjobb minőségre törekszünk, így magunk és partnereink számára is sok fejfájást és szolgáltatás kimaradást megspórolva.

5. Megfizethető szolgáltatás

Célként tűztük ki, hogy szolgáltatásunkat a lehető legjobb komponensekből építsük fel, de a végfelhasználói ár a kisvállalatok számára is költséghatékony maradjon. A hosting piacot áttekintve bárki láthatja, hogy áraink a “nagy játékosok” alatt vannak, ám minőségben és rugalmasságban felvesszük a versenyt velük. Ár/érték arányban a hazai piacon az EZIT-nél nehéz jobb szolgáltatót találni.

6. Rugalmasság

A szolgáltató kiválasztásánál egy érdeklődő ezt tudja a legkevésbé felmérni egy honlap alapján, ám tudjuk, hogy hosszú távon partnereink komfortérzetét és megelégedettségét nagyban növeli a rugalmas és kedves hozzáállás. Büszkék vagyunk rá, hogy jelentős növekedésünk ellenére meg tudjuk őrizni rugalmasságunkat, és partnereink számára ez is fontos előny. Legyen szó egyszerű segítség kéréséről, speciális igényekről, ingyenes tanácsadásról, mi a rendelkezésére állunk szakértelmünkkel!

7. Hazai szolgáltató

A profit minden forintja sok konkurens szolgáltatóval szemben hazánkban marad, a cég tulajdonosai nem offshore cégek, hanem magyar magánszemélyek. Legyen részese Ön is az EZIT sikertörténetének, próbálja ki szolgáltatásainkat még ma!

Technikai hátterünk építőelemei

Tisztelt Ügyfeleink,

központi telefonszámunk szolgáltatóváltás miatt átmenetileg nem elérhető, ezért a tartalék telefonszámainkon tud elérni bennünket.
Alternatív telefonszámaink: +36 1 209 08 39, +36 30 927 44 22

Megértésüket köszönjük,
EZIT Kft.