Júniusban a hónap tárhely csomagja ezúttal az SSD Webtárhelyek egyike. Rendelj SSD Web 11GB Extra csomag éves előfizetést, és a szokásos 2 hónap kedvezmény mellé most további 3000 forint árengedményt adunk! Így most igazán olcsón tiéd lehet az egyik méltán legnépszerűbb, legjobb tárhely csomagunk.

Az Extra tárhelyeink teljesítménye 50%-al nagyobb az általános SSD tárhelyekhez képest, ezáltal nagy látogatottságú, összetett honlapokat üzemeltethetsz rajtuk, és sokkal több e-mailt is küldhetsz. az SSD technológiának köszönhetően weboldalad villámgyorsan betöltődik. Magas, 99,9%-os rendelkezésre állást garantálunk SSD Web Extra csomagodhoz.

A hónap tárhelye az SSD Web 11GB Extra csomag, mely nevének megfelelően 11 GB dinamikus tárhelyet kínál. Különböző PHP verziókat választhatsz igényeid szerint, akár a legújabb, PHP 7-et is, emellett MYSQL adatbázist is használhatsz. Tárhelyedhez korlátlan domaint rendelhetsz, valamint korlátlan aldomaint, e-mail fiókot, adatbázist hozhatsz létre. Installatron webalkalmazás telepítő segítségével a legnépszerűbb CMS-ek közül egyszerűen, gyorsan, mindössze néhány kattintással telepítheted a kedvencedet. Tárhelyed beállításait a magyar nyelvű cPanel segítségével tudod kezelni.

Ne halogasd a vásárlást, ugyanis a kedvezmény csak a 2016. június 30-án éjfélig leadott rendelésekre érvényesíthető! Az árengedmény a fizetés előtt, a megrendelés utolsó lépésénél a Pénztár felületen kerül levonásra. A kedvezményesen megrendelt szolgáltatás a megküldött díjbekérő határidőre történő kiegyenlítése esetén lép életbe.

Ők már minket választottak


További partnereink >>
Technikai hátterünk építőelemei