Profi környezet

Szerverét minden szempontból ideális körülmények között tudhatja nálunk. A folyamatosan alacsony hőmérséklet, a szünetmentes áramellátás, és a prémium sávszélesség biztosítja, hogy szervere mindig tökéletesen működhessen.

24 órás felügyelet

Ön biztos lehet abban, hogy szervere mindig ideális, és biztonságos  környezetben működik. Rendszergazdáink folyamatosan, 0-24 órában monitorozzák a szerverterem üzembiztonságát, így bármikor azonnal intézkedni tudnak. 

Kiemelt biztonság

A szervereket kiemelt biztonságú, éjjel-nappal őrzött helyszínen tároljuk, melyekhez kizárólag meghatározott személyek férhetnek hozzá. Szünetmentes tápegység, redundáns internet- és áramellátás, dízel aggregátorok biztosítják a folyamatos működést.

Bármikor elérhető

Tudjuk mennyire fontos, hogy bármikor elérhessen minket, és szerverét. Éppen ezért ha szeretne hozzáférni nálunk a nap bármely órájában megteheti, ügyfélszolgálatunk pedig készséggel áll rendelkezésére telefonon, online, vagy akár személyesen is!

Kiegészítők ajándékba

Ajándékba adunk 50 GB backup tárterületet, valamint díjmentesen használhatja konzol szobánkat. Gépéhez távolról is hozzáférhet ingyenesen kérhető IP konzol segítségével. Ajándékba adjuk továbbá a reverse DNS-t is.

Rugalmas lehetőségek

Nem találja kínálatunkban az Önnek legmegfelelőbb ajánlatot? Mi ebben az esetben is tudunk segíteni! Egyedi igények esetén személyre szabott árajánlatot adunk, keressen bennünket bizalommal!

Rendelje meg szerver hoszting szolgáltatásunkat:

Standard

Gépét az EZIT Tier1 szintű professzionális szervertermébe helyezheti, ahol prémium sávszélesség, valamint nagy teljesítményű szünetmentes tápegységek biztosítják a zavartalan működést.
  • 24 órás operátori szolgálat
  • Bármikor hozzáférhet szerveréhez
  • 24 órás fizikai védelem
  • 99,7% éves rendelkezésre állás*
    elektromos hálózatra vállalt
  • választható kapcsolódási sávszélesség: 100 Mbps 1 Gb
  • 50 Mbps nemzetközi sávszélesség
  • 1 Gbps gerinchálózati sebesség
  • Cisco Catalyst hálózati eszközök a hozzáférési szinten

Kiknek ajánlott a szerver elhelyezés?

Szerver hosting szolgáltatásunkat eddig számos magánszemély, kis- és nagyvállalkozás, multinacionális cég, nagy forgalmú webshop, híroldal, intézmény vette igénybe az elmúlt több mint 10 év során. A nálunk elhelyezett szerverek minden szempontból ideális környezetbe kerülnek, így működésüket semmi sem zavarhatja meg. Ha több szervert szeretne egyszerre elhelyezni nálunk, erre is lehetőség van! A tömeges szerver elhelyezést egyre több ügyfelünk választja, hiszen ezáltal költséghatékonyan, nagyobb beruházás nélkül oldható meg több szerver elhelyezése professzionális környezetben.  Érdemes tehát abban az esetben szerver hosting szolgáltatásunkat választani, ha alkalmazása vagy weboldala dedikált erőforrást igényel, és szeretné szerverét vagy egyéb eszközeit maximális biztonságban, és megbízható környezetben tudni!

Miért érdemes szerver hosting szolgáltatásunkat választania?

Az elmúlt évek során több mint 500 szervert bíztak ránk ügyfeleink, nem véletlenül. A szerverek megfelelő működéséhez elengedhetetlen az alacsony hőmérséklet, a nedvesség- és pormentes környezet, valamint a megbízható, állandó áramellátás. Ilyen komplex, professzionális környezetet csak egy speciálisan erre a célra kialakított szerverterem tud nyújtani, ahol az adatvesztés, meghibásodás elkerülhető, és a folyamatos működés biztosítható.

Egyedi igények esetén forduljon hozzánk bizalommal!

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező

Kérje ajánlatunkat!

Ők már minket választottak


További partnereink >>
Technikai hátterünk építőelemei