Profi környezet

Szerverét minden szempontból ideális körülmények között tudhatja nálunk. A folyamatosan alacsony hőmérséklet, a szünetmentes áramellátás, és a prémium sávszélesség biztosítja, hogy szervere mindig tökéletesen működhessen.

24 órás felügyelet

Ön biztos lehet abban, hogy szervere mindig ideális, és biztonságos  környezetben működik. Rendszergazdáink folyamatosan, 0-24 órában monitorozzák a szerverterem üzembiztonságát, így bármikor azonnal intézkedni tudnak. 

Kiemelt biztonság

A szervereket kiemelt biztonságú, éjjel-nappal őrzött helyszíneken tároljuk. A BIX-ben egylépcsős, a Dataplexben kétlépcsős beléptetőrendszeren keresztül lehet bejutni, és a szerverekhez kizárólag meghatározott személyek férhetnek hozzá.

Bármikor elérhető

Tudjuk mennyire fontos, hogy bármikor elérhessen minket, és szerverét. Éppen ezért ha szeretne hozzáférni nálunk a nap bármely órájában megteheti, ügyfélszolgálatunk pedig készséggel áll rendelkezésére telefonon, online, vagy akár személyesen is!

Választható helyszínek

Ön döntheti el, hogy melyik adatközpontban szeretnék elhelyezni szerverét. Választhat a BIX, és a prémium biztonsággal és redundáns védelemmel rendelkező T-Systems Dataplex között.

Rugalmas lehetőségek

Nem találja kínálatunkban az Önnek legmegfelelőbb ajánlatot? Mi ebben az esetben is tudunk segíteni! Egyedi igények esetén személyre szabott árajánlatot adunk, keressen bennünket bizalommal!

Válasszon szerver hoszting szolgáltatásaink közül:

Standard

Gépét az EZIT Tier1 szintű professzionális szervertermébe helyezheti, ahol prémium sávszélesség, valamint nagy teljesítményű szünetmentes tápegységek biztosítják a zavartalan működést.
 • 24 órás operátori szolgálat
 • Bármikor hozzáférhet szerveréhez
 • 24 órás fizikai védelem
 • 99,7% éves rendelkezésre állás*
  elektromos hálózatra vállalt
 • választható kapcsolódási sávszélesség: 100 Mbps 1 Gb
 • 50 Mbps nemzetközi sávszélesség
 • 1 Gbps gerinchálózati sebesség
 • Cisco Catalyst hálózati eszközök a hozzáférési szinten

Premium

Szervere Közép-Európa legbiztonságosabb adatközpontjában, a T-Systems Dataplexben kerül elhelyezésre, ahol még magasabb szintű a biztonság, és magasabb rendelkezésre állást nyújtunk.
 • 24 órás operátori szolgálat
 • Bármikor hozzáférhet szerveréhez
 • kétlépcsős beléptetés, 24 órás emelt szintű biztonsági szolgálat
 • 99,999% rendelkezésre állás*
  elektromos hálózatra vállalt
 • választható kapcsolódási sávszélesség: 100 Mbps 1 Gbps 10 Gbps
 • 100 Mbps nemzetközi sávszélesség
 • 10 Gbps gerinchálózati sebesség
 • Cisco Nexus hálózati eszközök a hozzáférési szinten

Kiknek ajánlott a szerver elhelyezés?

Szerver hosting szolgáltatásunkat eddig számos magánszemély, kis- és nagyvállalkozás, multinacionális cég, nagy forgalmú webshop, híroldal, intézmény vette igénybe az elmúlt több mint 10 év során. A nálunk elhelyezett szerverek minden szempontból ideális környezetbe kerülnek, így működésüket semmi sem zavarhatja meg. Ha több szervert szeretne egyszerre elhelyezni nálunk, erre is lehetőség van! A tömeges szerver elhelyezést egyre több ügyfelünk választja, hiszen ezáltal költséghatékonyan, nagyobb beruházás nélkül oldható meg több szerver elhelyezése professzionális környezetben.  Érdemes tehát abban az esetben szerver hosting szolgáltatásunkat választani, ha alkalmazása vagy weboldala dedikált erőforrást igényel, és szeretné szerverét vagy egyéb eszközeit maximális biztonságban, és megbízható környezetben tudni!

Miért érdemes szerver hosting szolgáltatásunkat választania?

Az elmúlt évek során több mint 500 szervert bíztak ránk ügyfeleink, nem véletlenül. A szerverek megfelelő működéséhez elengedhetetlen az alacsony hőmérséklet, a nedvesség- és pormentes környezet, valamint a megbízható, állandó áramellátás. Ilyen komplex, professzionális környezetet csak egy speciálisan erre a célra kialakított szerverterem tud nyújtani, ahol az adatvesztés, meghibásodás elkerülhető, és a folyamatos működés biztosítható. Az EZIT-nél Ön döntheti el, hogy melyik helyszínen legyen elhelyezve a szervere, vagy más eszköze, és a professzionális szerverterem összes előnyét elérhető áron veheti igénybe. Választhatja a standard megoldást nyújtó BIX-ben, vagy a prémium szolgáltatási területünket, a T-Systems Dataplexben. Bármelyiket is választja, biztos lehet benne, hogy szervere a lehető legjobb kezekbe kerül.

Egyedi igények esetén forduljon hozzánk bizalommal!

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező

Kérje ajánlatunkat!

Ők már minket választottak


További partnereink >>
Technikai hátterünk építőelemei