Szerver hosting

Szerver hosting szolgáltatásunkat két adatközpontban nyújtjuk, az elmúlt évek során közel 500 szerver került elhelyezésre infrastruktúránkon. Jelentős tapasztalatot szereztünk kolokációs szolgáltatások területén, bármilyen egyedi igényről lenne szó, az EZIT megfelelő partnere lesz.

  • 10 év tapasztalat
  • Két választható helyszín
  • Közel 500 szerver
  • 0-24 operátori felügyelet
  • Prémium sávszélesség
  • Kiemelt biztonság
  • Azonnali elhelyezés
  • Professzionális környezet
Standard Premium
Adatközpont BIX Dataplex
Megfelelőségi szint TIER 1 TIER 3
Biztonsági szolgálat
Operátori szolgálat
Hálózati forrás BIX T-Systems
Havidíj 13 900 Forinttól 16 900 Forinttól

Amennyiben alkalmazása vagy weboldala dedikált erőforrást igényel, a legköltséghatékonyabb megoldás a szerver hosting (vagy kolokációs) szolgáltatásunk, melynek keretében saját eszközét helyezheti el adatközpontjaink valamelyikében. Itt szervere és egyéb eszközei ideális környezetben üzemelhetnek, az EZIT biztosítja a redundáns áramellátást a lehető legnagyobb rendelkezésre állás érdekében, valamint prémium sávszélességet a tökéletes kapcsolathoz.

A közel fél évtizedes szerver üzemeltetési tapasztalatunk és a nálunk közel 500 szervert elhelyező ügyfél a bizonyíték arra, hogy szolgáltatásunkat kiváló minőségben kedvező áron nyújtjuk. A célünk jelenlegi kínálatunk kialakításával az volt, hogy a felmerülő igények minden szegmensét ki tudjuk szolgálni az egy gépet elhelyező magánszemélyektől a saját szerverszobára igényt tartó nagyvállalatokig.

Szolgáltatásunkat két helyszínen kínáljuk. A két helyszínen ki tudjuk elégíteni a költséghatékony megoldásokat kereső kisvállalatokat- és magánszemélyeket és a legmagasabb standardokat kereső közepes és nagyvállalatokat valamint állami cégeket. Válassza ki, hogy melyik adatközpontban szeretné elhelyezni szerverét, és tudjon meg róla többet.

szerver hosting

Legújabb szervertermünk

Szolgáltatási szintek:

Prémium

Standard

A Standard szolgáltatási szinten gépét az EZIT saját TIER1 szintű adatközpontjába helyezheti el, amelyben költséghatékonyan szolgáltatunk kiváló környezetben. Prémium sávszélesség és nagy kapacitású szünetmentes tápegységek. Tudjon meg többet, kattintson ide!

Prémium

Premium

Magyarország és Közép-Európa egyik legjelentősebb nagy biztonságú adatközpontja, amelyben több ezer szerver került már elhelyezésre, és referenciái között tudhatja a legnagyobb bankokat, biztosítókat és egyéb vállalatokat. A legmagasabb kívánalmaknak megfelelő üzemeltetési környezet költséghatékony áron az EZIT-től! További információk…

Tekintse meg az alábbi táblázatot, amelyen összehasonlíthatja a két szerver hosting helyszínünket.

Szerver hosting helyszínek összehasonlítása

Jellemző EZIT Standard EZIT Premium
Operátori szolgálat 0-24h 0-24h
Fizikai hozzáférés lehetősége 0-24h 0-24h
Fizikai biztonság 0-24h 0-24h
Kétlépcsős beléptetés, emelt szintű biztonsági szolgálat
Elektronos hálózatra vállalt éves rendelkezésre állás
99,7% 99,999%
Választható kapcsolódási sávszélesség 100 Mbps
1 Gbps
100 Mbps
1 Gbps
10 Gbps
Nemzetközi sávszélesség a csomagokban 50 Mbps 100 Mbps
Gerinchálózat sebessége 1 Gbps 10 Gbps
Hálózati eszközök a hozzáférési szinten Cisco Catalyst Cisco Nexus
További információk: StandardPremium

Technikai hátterünk építőelemei

Tisztelt Ügyfeleink,

központi telefonszámunk szolgáltatóváltás miatt átmenetileg nem elérhető, ezért a tartalék telefonszámainkon tud elérni bennünket.
Alternatív telefonszámaink: +36 1 209 08 39, +36 30 927 44 22

Megértésüket köszönjük,
EZIT Kft.