Szerver hosting

Szerver hosting szolgáltatásunkat két adatközpontban nyújtjuk, az elmúlt évek során közel 500 szerver került elhelyezésre infrastruktúránkon. Jelentős tapasztalatot szereztünk kolokációs szolgáltatások területén, bármilyen egyedi igényről lenne szó, az EZIT megfelelő partnere lesz.

  • 10 év tapasztalat
  • Két választható helyszín
  • Közel 500 szerver
  • 0-24 operátori felügyelet
  • Prémium sávszélesség
  • Kiemelt biztonság
  • Azonnali elhelyezés
  • Professzionális környezet
Standard Premium
Adatközpont BIX Dataplex
Megfelelőségi szint TIER 1 TIER 3
Biztonsági szolgálat
Operátori szolgálat
Hálózati forrás BIX T-Systems
Havidíj 13 900 Forinttól 16 900 Forinttól

Kiegészítő szolgáltatások

A szerver hosting szolgáltatásunk mellé számos kiegészítő szolgáltatást vásárolhat, amellyel a legtöbb felmerülő igényt ki tudjuk szolgálni.

További IP címek

Számos esetben felmerülhet, hogy szerverének üzemeltetéséhez további extra IP címekre van szükség. Ezeket kiegészítő szolgáltatásként megvásárolhatja tőlünk havidíjas formában. Lehetősége van akár egy extra ip cím igénylésétől a komplett saját IP tartomány bérlésére is.

Az alábbi táblázatban megtalálhatja a megfelelő árakat:

IP Címek Havidíj
1-6 db 1000 Ft /hó/darab
7-11 db 500 Ft /hó/darab
16 db 12000 Ft /hó
24 db 15000 Ft /hó

Nagyobb mennyiségű IP cím (akár teljes tartományok) bérlésére vonatkozó feltételeinket és árainkat az IP Hosting oldalunkon találhatja.

Hálózatunkkal kapcsolatos egyedi ajánlatért és információkért keresse ügyfélszolgálatunkat bizalommal!

Dedikált menedzsment port

Szerverek elhelyezése esetén gyakori igényként jelentkezik a beépített menedzsment (HP iLo, SuperMicro IPMI, Dell DRAC stb.) hálózati kapcsolata. Az EZIT adatközpontjaiban minimális költséggel kaphat dedikált hálózati kapcsolatot és ethernet portot, így szerverét könnyedén menedzselheti távolról.

Szolgáltatás Havidíj
Dedikált menedzsment port, 1 IP 2000 Ft /hó/darab

Kis / hálózati eszköz elhelyezés

Az EZIT adatközpontokban üzemeltetett szervereihez kapcsolódóan elhelyezhet nálunk nem szerver méretű eszközöket (pl. tűzfalak, külső áramforrást igénylő merevlemezek stb.). Az eszközök havidíját az áramfogyasztásuk és méretük határozza meg. Az alábbi táblázatokban láthatja az árazást fogyasztás és méret szerint bontva.

Eszköz fogyasztása Havidíj
<15W 1000 Ft/hó
16-35W 3900 Ft/hó
35-75W 6900 Ft/hó
Eszköz mérete Havidíj
Kis méretű eszköz 0 Ft/hó
1U Rack 0 Ft/hó
2U Rack 1000 Ft/hó
3U Rack 2000 Ft/hó

Az fenti szolgáltatásokat megrendelheti az ügyfélkapun meglévő szerver hosting szolgáltatása mellé, vagy az eszközzel ügyfélszolgálatunkra befáradva kollégáink segítenek mind a megrendelésben, mind pedig az eszköz elhelyezésében.

Kiegészítő szolgáltatás ajánlatkérés

Kiegészítő szolgáltatás ajánlatkérés

Forduljon hozzánk bizalommal, és kérje tapasztalt kollégáink ingyenes tanácsát egy személyes konzultáción! A következő linken kérjük, töltse ki a kapcsolatfelvételi űrlapot, és adja meg a lehető legtöbb információt az ajánlatkéréshez:

Technikai hátterünk építőelemei

Tisztelt Ügyfeleink,

központi telefonszámunk szolgáltatóváltás miatt átmenetileg nem elérhető, ezért a tartalék telefonszámainkon tud elérni bennünket.
Alternatív telefonszámaink: +36 1 209 08 39, +36 30 927 44 22

Megértésüket köszönjük,
EZIT Kft.