Ha önnek szerverre vagy bármilyen kiegészítő szolgáltatásra van szüksége, válassza az EZIT minden igényt lefedő kínálatát!

másfél évtizedes szakmai tapasztalat többszáz felépített és elhelyezett szerver professzionális környezet, saját szervertermekben
Felkészült, technikai ügyfélszolgálat több tucat kis- és nagyvállalati szerverüzemeltetés elhelyezés a BIX-ben
a legmagasabb szakmai színvonal, folyamatosan képzett rendszermérnökök hűséges, nagyszámú elégedett ügyfélkör költséghatékony, versenyképes árak

Kimagasló szolgáltatások egy helyről, a piac meghatározó szereplőjétől

A szerver piac meghatározó szereplőjeként másfél évtizede célkitűzésünk, hogy ügyfeleink minden igényét maximálisan kiszolgáljuk a legmagasabb elvárásoknak is megfelelve. Az országban a cloud technológia úttörőjeként elsőként építettünk publikus cloud infrastruktúrát, megalapozva ezzel a hazai valódi felhőalapú szerveres kiszolgálást. Fejlődésünk folyamatos, 2016-ban újabb szervertermet építettünk, mely a legmodernebb technológiával felszerelt, redundáns hűtéssel, áramellátással, nagy kapacitású szünetmentes tápegységekkel, gigabites kapcsolattal rendelkező, pormentes, ideális hőmérsékletű, biztonságos környezet.

Szerverbérlés

Béreljen tőlünk dedikált szervert! Profi környezetet biztosítunk kedvező áron, számos kiegészítő szolgáltatást nyújtunk a lehető legteljesebb kiszolgálás érdekében.

Szerverbérlés
Béreljen szervert beruházás nélkül.
Prémium alkatrészekből összeszereljük önnek, a karbantartásról is gondoskodunk,
így ezzel nem kell foglalkozni, mindent megoldunk ön helyett.
ÉRDEKEL

Cloud szerverek

Pro Cloud Szerver+
Linux operációs rendszerekkel rendelhető cloud alapú VPS szerverek fontos üzleti megoldásokhoz. Egyedi szerverkörnyezet sok rendszerképpel, központi, hibatűrő 100% SSD Ceph cluster adattárolással. Magas rendelkezésre állás, 2x 10 Gbps gerinchálózati kapcsolat.
ÉRDEKEL

Kiegészítők, szolgáltatások

Szerver üzemeltetés IT tanácsadás és környezet Szoftverek, kiegészítők
Szerver üzemeltetés másfél évtizedes szakmai múlttal. IT infrastruktúrákat tervezünk és kivitelezünk, hogy önnek ne legyen ezzel dolga, vagy ne kelljen erre a feladatra külön munkatársat alkalmaznia.

Megbízható, biztonságos, költséghatékony megoldás kis-, közép-, és nagyvállalatoknak egyaránt.

Biztos abban, hogy a megfelelő döntést hozta meg, amikor kiválasztotta a leendő tárhelyét, szerverét? Mindenre gondolt? Elegendőek lesznek az erőforrások, nagy terhelés esetén is stabilan fog működni, a levelezés gördülékenyen fog menni több e-mail esetén is?

Költséghatékony megoldások, széles kínálat, professzionális szakmai segítség.

Vásárolja meg nálunk a szerveréhez szükséges operációs rendszereket, szoftvereket, egyéb kiegészítőket kedvező áron.

cPanel+WHM, Cloudlinux, Windows Server, SQL szerver, Office, stb. vásárlása.

ÉRDEKEL ÉRDEKEL ÉRDEKEL

 

Miért válassza szolgáltatásainkat?

Megbízható, magyar cég: Már másfél évtizede a hosting piac állandó meghatározó szereplőjeként folyamatosan bebizonyítjuk ügyfeleinknek, hogy jól döntöttek, amikor bennünket választottak. Versenyképes árakon világszínvonalú szolgáltatást nyújtunk, munkatársaink naprakész szakértelemmel rendelkeznek, folyamatos fejlődésüket szem előtt tartva.  Elsőként építettünk valódi felhő alapú infrastruktúrát az országban, melynek nagy sikere is cégünk szakmai elismerését növelte. Vállalatunk 100%-ban magyar tulajdonú, Magyarországon fizet adót, és beruházásait is itt hajtja végre. Ha az EZIT-et választja, újabb magyar munkahelyek létrejöttét is támogatja.

Magyarországi szervertermek: Szervereink professzionális szervertermekben, a BIX-ben vannak elhelyezve. Így az egész országban, sőt Európában is szupergyors internetkapcsolaton át érhetők el az ezen adatközpontokban elhelyezett szerverek. Emellett elegendő a hazai jogszabályokat ismernie, hiszen ha külföldön helyezi el szervereit, az adott országban érvényes jogi környezetnek is meg kell felelnie (például az ottani adatvédelmi vagy a szerzői jogi szabályoknak).

Felkészült szakemberek: szinte nincs olyan probléma, amellyel a hátunk mögött hagyott évek során ne találkoztunk volna, valamint nem oldottunk volna meg. Munkatársaink magasan képzett szakemberek, így nyugodt lehet afelől, hogy szerverei megbízható kezekben vannak, és segítőkész ügyfélszolgálatunk mindig konkrét választ ad kérdéseire.

Technikai ügyfélszolgálat: Számunkra is fontos, hogy manapság az online világban minden a lehető legrövidebb idő alatt, vagy akár azonnal történjék. Éppen ezért tartjuk szem előtt, hogy technikai ügyfélszolgálatunk mindig, az év 365 napján (még ünnepekkor is) éjjel-nappal elérhető legyen, ami a hazai hosting piacon is ritkaságnak számít. Ha szerverével gondok vannak, vagy saját szerverét szerelni szeretné, bármikor megteheti azt.

A legmodernebb környezet: Saját szervertermeinkben modern, biztonságos, redundáns környezetet alakítottunk ki, melyet úgy alkottunk meg, hogy elvárásainknak a lehető legjobban megfeleljen, hiszen saját szervereinket is itt helyezzük el. Válassza a minden igényre kielégítő minőséget nyújtó szolgáltatásunkat, ne bízza szervereit, adatait az olcsó, alapvető infrastrukturális és biztonsági gondokkal küzdő helyekre!

Ügyfélbarát, emberközpontú cég: Számunkra természetes, hogy ügyfeleink elégedettsége a legfontosabb számunkra, mely nem csak a kedvező árakban és a professzionális szolgáltatásokban nyilvánul meg. Ügyfélszolgálati munkatársaink nemcsak jól felkészültek, hanem kedvesek és segítőkészek. Ha árajánlatot kér, biztos lehet benne, hogy visszahívjuk és személyre szabott ajánlatunkat kapja meg. Ha kérdése merül fel, vagy valamit nem ért, munkatársunk készséggel segít önnek, hogy minden apró részlet teljesen egyértelmű legyen. Ha szeretné megnézni, hogy fizikai szervereit hol helyezzük el, szívesen megmutatjuk önnek szervertermeinket is egy személyes találkozó keretében. Bár rendszerünk automatizált, cégünk emberközeli, mert hiszünk abban, hogy így lehet rugalmasan és hatékonyan együtt dolgozni.

Minden redundáns: Mindig a lehető legmagasabb rendelkezésreállás nyújtását tartjuk elfogadhatónak. Kizárólag olyan környezetbe helyezünk szervereket, ahol garantált a szinte folyamatos, kiesésmentes működés. A folyamatos internetkapcsolatot első osztályú hálózatunk biztosítja mind a BIX, mind a hazai és nemzetközi szolgáltatók felé egyaránt. A valódi redundáns internetkapcsolat gyakorlatilag folyamatos elérhetőséget nyújt szerverei felé. Emellett nagy kapacitású szünetmentes tápegységek gondoskodnak arról, hogy a szerverek, eszközök, valamint a hűtés ne álljon le. Hűtési rendszerünk folyamatos hőmérséklet tartományban tartja a szervertermeket, ez az N+1 redundáns klímarendszer biztosítja. Mindezek mellett még a RAID tárolási technika is jelentősen növeli az adatok profi, magas szintű védelmét.

Márkás eszközök, szerverek: Szervereink a rendszergazdák között is egyöntetűen legnépszerűbb DELL Power Edge szerver konfigurációk. Az általunk épített szerverek is kizárólag minőségi, márkás alkatrészekből állnak, amelyek direkt szerverekhez készültek, és alkalmasak a hiba nélküli kiszolgálásra magas terhelés esetén is. Nemcsak szervereink, hanem infrastruktúránk összes alkotóeleme esetében is a már bizonyított, prémium gyártók (pl.: Cisco) termékeit alkalmazzuk.

Ne bízzon azon olcsó ajánlatokban, melyek alacsony minőségű, tömeggyártásban készült alkatrészekből állnak össze, és emiatt sok meghibásodási lehetőséget hordoznak magukban!

Megoldások minden igényre!

Ügyfeleink minden igényére igyekszünk megoldást kínálni, maximálisan törekszünk a szerver bérlet és kiegészítő szolgáltatásainak minden területét lefedni. Ismerje meg kínálatunkat, válassza ki és rendelje meg az önnek leginkább megfelelő szolgáltatást, vagy amennyiben további kérdései lennének, bátran keresse ügyfélszolgálatunkat!

Kérdése van? Keressen minket bizalommal!

Technikai hátterünk építőelemei