Proaktív felügyelet és üzemeltetés

Partnereink nagy része ezt a szolgáltatásunkat választja. Ennek keretében a szerver telepítésétől az üzemeltetésig mindenről rendszergazdáink gondoskodnak, így Ön nyugodtan hátradőlhet, hiszen a szerverüzemeltetés nyűgjei nem terhelik. Biztos lehet benne, hogy szervere a legjobb kezekbe kerül, és a lehető legjobban fog üzemelni. Szerverek üzemeltetése mellett komplex IT infrastruktúrák kiépítését, szerverparkok üzemeltetését is vállaljuk, nyugodtan keressen minket bármilyen méretű projekt esetén.

Széleskörű megoldások

Üzemeltetési szolgáltatásunkat igénybe veheti átalánydíjas, valamint óradíjas rendszerben is. Ügyfeleink leggyakrabban a havi átalánydíjas megoldást választják, melyben havi fix összegért teljes körű rendszergazdai üzemeltetést és felügyeletet nyújtunk.
Ha azonban Ön rendelkezik saját szakemberrel, vagy megfelelő kompetenciával, és saját üzemeltetésűek szerverei, de néha segítségre lenne szüksége, eseti óradíjas formában is biztosítunk rendszergazdai támogatást.

Szakértelem és biztonság

Egy szervert nem elegendő egyszer beállítani, hanem folyamatos figyelmet igényel. A szoftverfrissítésektől, a hardverek karbantartásáig számos feladattal jár egy szerver üzemeltetése, ráadásul minden szempontból ideális környezetre van szükségük. Nálunk minden egy helyen elérhető a szerverek tökéletes működéséhez, üzemeltetéséhez. Kerülje el a hardverhibákból eredő váratlan leállásokat, az adatvesztést, az elavult szoftverekkel járó veszélyeket, válassza professzionális megoldásainkat!

Mikor érdemes minket választani?

Ha költséghatékony és megbízható megoldást szeretne

Válassza szerver üzemeltetési szolgáltatásunkat és spóroljon akár nagy összegeket! Nem kell ugyanis külön szakembereket alkalmaznia ha ránk bízza a szerver üzemeltetést, mi pedig mindenről gondoskodunk, hogy Ön csak az üzlettel foglalkozhasson! Felkészült és segítőkész ügyfélszolgálatunk a nap 24 órájában bármikor elérhető, sőt akár még ünnepnapokon is, rendszergazdáink pedig folyamatosan monitorozzák a szerverek állapotát, melyek nem csak kiemelt biztonságú, de minden szempontból ideális kiépítésű szervertermekben vannak elhelyezve.

Ha fontos Önnek a minőség

Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy infrastruktúránk alapját a legapróbb részletekig olyan alkotóelemek alkossák, melyek a legjobb minőséget képviselik a piacon. Technikai hátterünk építőelemeit olyan nemzetközi márkák jól bevált termékei és szoftverei adják, mint például a Dell, a Supermicro, a Cisco, Microsoft, és a cPanel. Tapasztalataink alapján speciálisan úgy építettük ki infrastruktúránkat és válogattuk össze a hardver eszközöket, hogy végig szem előtt tartottuk, hogy ne csak a nagyvállalatok, hanem a kis- és középvállalkozások számára is elérhető áron nyújthassunk prémium szolgáltatást.

Ha valódi szakértelemre van szüksége

Az EZIT-nél több mint 10 éve foglalkozunk IT infrastruktúrák megtervezésével, és kiépítésével, ez idő alatt pedig több ezer ügyfél tisztelt meg bennünket bizalmával. Az évek során komoly tapasztalatra tettünk szert, ami munkatársaink szakértelmével kiegészülve biztosítja, hogy Önnnek a legjobb szolgáltatást tudjuk biztosítani. Munkatársaink emellett nem csak szakmájuk legjobbjai, hanem szeretik is munkájukat, így maximálisan ügyfélbarát kiszolgálást tudunk nyújtani.

Szerver üzemeltetői feladataink

Szerverkörnyezet megtervezésebiztonsági mentés házirendjének kialakításaSzerver monitorozás megtervezéseTelepítés és konfigurálás
Proaktív felügyelet, folyamatos monitorozásBiztonsági frissítések, és patchek telepítéseFellépő hiba esetén javítás a vállalt SLA határidőn belülFelmerülő új igények teljesítése, technikai támogatás

Megoldásaink

Paraméter Testreszabott megoldás
Szerver háttérCloud: Neo Cloud VPS, Pro Cloud Szerver Fizikai: Dedikált Szerver Bérlés, saját szerver + Szerver Hosting
AdattárolásIgényekhez igazított sebességű és kapacitású háttértár
BackupBiztonsági mentés külső tárhelyre
MemóriaIgény szerint, 1-196GB RAM
CPUIgény szerinti processzorok
Szerver üzemeltetésTöbbféle választható SLA szint
AdminfelületIgény szerint cPanel/WHM
Díj, havi fizetésselEgyedi árazás
A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező

Kérje ajánlatunkat!

Ők már minket választottak


További partnereink >>
Technikai hátterünk építőelemei