Proaktív felügyelet és üzemeltetés

Partnereink nagy része ezt a szolgáltatásunkat választja. Ennek keretében a szerver telepítésétől az üzemeltetésig mindenről rendszergazdáink gondoskodnak, így Ön nyugodtan hátradőlhet, hiszen a szerverüzemeltetés nyűgjei nem terhelik. Biztos lehet benne, hogy szervere a legjobb kezekbe kerül, és a lehető legjobban fog üzemelni. Szerverek üzemeltetése mellett komplex IT infrastruktúrák kiépítését, szerverparkok üzemeltetését is vállaljuk, nyugodtan keressen minket bármilyen méretű projekt esetén.

Széleskörű megoldások

Üzemeltetési szolgáltatásunkat igénybe veheti átalánydíjas, valamint óradíjas rendszerben is. Ügyfeleink leggyakrabban a havi átalánydíjas megoldást választják, melyben havi fix összegért teljes körű rendszergazdai üzemeltetést és felügyeletet nyújtunk.
Ha azonban Ön rendelkezik saját szakemberrel, vagy megfelelő kompetenciával, és saját üzemeltetésűek szerverei, de néha segítségre lenne szüksége, eseti óradíjas formában is biztosítunk rendszergazdai támogatást.

Szakértelem és biztonság

Egy szervert nem elegendő egyszer beállítani, hanem folyamatos figyelmet igényel. A szoftverfrissítésektől, a hardverek karbantartásáig számos feladattal jár egy szerver üzemeltetése, ráadásul minden szempontból ideális környezetre van szükségük. Nálunk minden egy helyen elérhető a szerverek tökéletes működéséhez, üzemeltetéséhez. Kerülje el a hardverhibákból eredő váratlan leállásokat, az adatvesztést, az elavult szoftverekkel járó veszélyeket, válassza professzionális megoldásainkat!

Mikor érdemes minket választani?

Ha költséghatékony és megbízható megoldást szeretne

Válassza szerver üzemeltetési szolgáltatásunkat és spóroljon akár nagy összegeket! Nem kell ugyanis külön szakembereket alkalmaznia ha ránk bízza a szerver üzemeltetést, mi pedig mindenről gondoskodunk, hogy Ön csak az üzlettel foglalkozhasson! Szolgáltatásaink állapotát folyamatosan felügyeljük és monitorozzuk. Éppen ezért 0-24 órás, műszaki felügyeletet tartunk fent az év minden napján (ünnepnapokon is), így reagálni tudunk a váratlan helyzetekre. Ügyfélszolgálatunk pedig minden hétköznap hétköznap 7:00 és 19:00 óra között várja hívását, valamint emailen is bármikor kereshet minket, és biztosan választ kap kérdésére!

Ha fontos Önnek a minőség

Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy infrastruktúránk alapját a legapróbb részletekig olyan alkotóelemek alkossák, melyek a legjobb minőséget képviselik a piacon. Technikai hátterünk építőelemeit olyan nemzetközi márkák jól bevált termékei és szoftverei adják, mint például a Dell, a Supermicro, a Cisco, Microsoft, és a cPanel. Tapasztalataink alapján speciálisan úgy építettük ki infrastruktúránkat és válogattuk össze a hardver eszközöket, hogy végig szem előtt tartottuk, hogy ne csak a nagyvállalatok, hanem a kis- és középvállalkozások számára is elérhető áron nyújthassunk prémium szolgáltatást.

Ha valódi szakértelemre van szüksége

Az EZIT-nél több mint 10 éve foglalkozunk IT infrastruktúrák megtervezésével, és kiépítésével, ez idő alatt pedig több ezer ügyfél tisztelt meg bennünket bizalmával. Az évek során komoly tapasztalatra tettünk szert, ami munkatársaink szakértelmével kiegészülve biztosítja, hogy Önnnek a legjobb szolgáltatást tudjuk biztosítani. Munkatársaink emellett nem csak szakmájuk legjobbjai, hanem szeretik is munkájukat, így maximálisan ügyfélbarát kiszolgálást tudunk nyújtani.

Szerver üzemeltetői feladataink

Szerverkörnyezet megtervezése biztonsági mentés házirendjének kialakítása Szerver monitorozás megtervezése Telepítés és konfigurálás
Proaktív felügyelet, folyamatos monitorozás Biztonsági frissítések, és patchek telepítése Fellépő hiba esetén javítás a vállalt SLA határidőn belül Felmerülő új igények teljesítése, technikai támogatás

Megoldásaink

Paraméter Testreszabott megoldás
Szerver háttér Cloud: Pro Cloud VPS+ Fizikai: Dedikált Szerver Bérlés
Adattárolás Igényekhez igazított sebességű és kapacitású háttértár
Backup Biztonsági mentés külső tárhelyre
Memória Igény szerint, 1-196GB RAM
CPU Igény szerinti processzorok
Szerver üzemeltetés Többféle választható SLA szint
Adminfelület Igény szerint cPanel/WHM
Díj, havi fizetéssel Egyedi árazás

Kérdése van? Keressen minket bizalommal!

Technikai hátterünk építőelemei