Az EZIT-nek több mint tíz éves tapasztalata van IT infrastruktúrák tervezésében, kivitelezésében és üzemeltetésében. Önnek nincs más dolga, mint felvázolni a megvalósítandó projekt céljait és kollégáink megalkotják hozzá az Ön szempontrendszerei alapján a megbízható, biztonságos és költséghatékony megoldást az első ötlettől az utolsó enterig.

Ha Önnek szüksége van kiszolgáló-infrastruktúrára, de nem szeretne belső munkatársat keresni és alkalmazni a feladatra, akkor komplex infrastruktúra üzemeltetés szolgáltatásunk Önnek való. Számos kis- és középvállalat szervereinek, alkalmazásainak üzemeltetését látják el felkészült, tapasztalt rendszergazdáink. Ha megbízható rendszert szeretne, bízza szervereit ránk!

Üzemeltetési szolgáltatásunkat két formában veheti igénybe. A gyakrabban választott forma a havi átalánydíjas modell, melyben havi fix összegért teljes körű rendszergazdai üzemeltetést és felügyeletet nyújtunk. Amennyiben házon belül is rendelkezik megfelelő kompetenciával és saját üzemeltetésűek szerverei, de néha elakad és segítségre van szüksége, eseti óradíjas formában biztosítunk rendszergazdai támogatást.

Proaktív felügyelet és üzemeltetés

Partnereink nagy része ezt a szolgáltatásunkat veszi igénybe. Ennek keretében az első lépéstől a szerver telepítésén át a teljes körű üzemeltetésig minden feladatot rendszergazda kollégáink látnak el, Önnek nem fog szerver miatt fájni a feje, minden üzemeltetéssel kapcsolatos feladat ránk hárul.

Ezt az üzemeltetési formát ajánljuk azoknak, akik szeretnék, hogy szerverük a lehető legjobban üzemeljen, a lehető legnagyobb rendelkezésre állást szeretnék elérni, ám nem szeretnék egy saját üzemeltető-csapat alkalmazásának költségét magukra vállalni.

E szolgáltatásunk igénybe vehető akár egy szerverre is, de kollégáink könnyedén ellátják komplex rendszerek, nagyobb szerverparkok üzemeltetési feladatait is, nyugodtan keressen minket bármekkora projektről is van szó.

Milyen feladatokat látunk el mint üzemeltető?

  • Az igényeknek megfelelő szerverkörnyezet megtervezése
  • Biztonsági mentés házirendjének megtervezése
  • Szerver-monitorozás megtervezése
  • A szerveren a megtervezett környezet, mentési rendszer, monitoring kialakítása (telepítés és konfigurálás)
  • A telepített szerver proaktív felügyelete, folyamatos monitorozása
  • Biztonsági frissítések és egyéb patch-ek folyamatos telepítése, a rendszer frissítése
  • Fellépő hiba esetén a hiba javításának megkezdése, és a hiba teljes javítása a vállalt SLA határidőn belül
  • Felmerülő új igények teljesítése, technikai támogatás

Kérjen ajánlatot meg most!

Paraméter
Testreszabott megoldás
Szerver háttér Cloud: Neo Cloud VPS, Pro Cloud Szerver
Fizikai: Dedikált Szerver Bérlés, saját szerver + Szerver Hosting
Adattárolás Igényekhez igazított sebességű és kapacitású háttértár
Backup Biztonsági mentés külső tárhelyre 
Memória Igény szerint, 1-196GB RAM
CPU Igény szerinti processzorok
Szerver üzemeltetés Többféle választható SLA szint
Adminfelület Igény szerint cPanel/WHM
Díj, havi fizetéssel Egyedi árazás
Vásárlás Ajánlatkérés most!
Ingyenes üzemeltetés tanácsadás

Ingyenes üzemeltetés tanácsadás

Forduljon hozzánk bizalommal és kérje tapasztalt kollégáink ingyenes tanácsát! Az ajánlatkérés gombra kattintva kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot és adja meg a lehető legtöbb információt.

Technikai hátterünk építőelemei

Tisztelt Ügyfeleink,

központi telefonszámunk szolgáltatóváltás miatt átmenetileg nem elérhető, ezért a tartalék telefonszámainkon tud elérni bennünket.
Alternatív telefonszámaink: +36 1 209 08 39, +36 30 927 44 22

Megértésüket köszönjük,
EZIT Kft.