Nem egy könnyű kérdés a fenti, főleg azok számára nem, akik még kevés tapasztalattal rendelkeznek ilyen téren. Georgina is ezért fordult ügyfélszolgálatunkhoz:

„Tisztelt Ügyfélszolgálat! Induló weboldalunknak szeretnénk egy tárhelyet, de nem ismerjük a pontos szerver és szoftverkövetelményeket. Az honlap PHP alapú és szerver beállításokon fut, ehhez szeretnénk egy optimális tárhelyet. SSD előny.”

Kedves Georgina!
Ajánljuk SSD Webtárhelyeinket, melyek egy induló weboldal számára tökéletesen megfelelőek lehetnek. Akár havi 30.000 látogatóig is megbízhatóan működnek.

Amennyiben több látogató kiszolgálására és/vagy nagyobb teljesítményre lenne szükség, SSD Webtárhely Extra csomagjainkat ajánljuk, melyek 50%-al megnövelt teljesítménnyel akár havi 100.000 látogatót is ki tudnak szolgálni.

A tárhelycsomagok között, típuson belül (SSD Webtárhely vagy SSD Webtárhely Extra) csak a tárhely méretében van különbség, minden további paraméter és honlapunkon megtalálható.

A családon belül a csomagok közötti váltás gyors, kiesés nélküli, így nyugodtan választható először a kisebb csomag, ami a növekedésnek megfelelően később nagyobbra váltható.

Tárhelyeinken a PHP támogatott, a beállítások hozzáférhetők a tárhely kezelőfelületéről (cPanel).

Ők már minket választottak


További partnereink >>
Technikai hátterünk építőelemei