Mi, az EZIT Kft. munkatársai folyamatosan arra törekszünk, hogy az Ön munkáját megkönnyítsük. Ezért a piacon az elsők között vezetjük be webmester szolgáltatásunkat.

Mi is az a webmester szolgáltatás? 

Egy weboldal szerkesztése és karbantartása során számtalan olyan problémába ütközhet, melyek létezéséről mindaddig talán nem is tudott. Webmester kollégáink abban segítenek Önnek, hogy ezek a hibalehetőségek a minimálisra, lehetőleg nullára csökkenjenek.

Milyen hibákkal találkozhatunk? Miben tud a webmester segíteni? Például ezekben:

Az információs technológia korában bárki vásárolhat és készíthet magának weboldalt. A szükséges tudás mindenki számára elérhető a világhálón, – akár néhány kattintással kész lehet egy honlap! A kihívást az okozza, hogy a honlapot karbantartsuk: legyen mindig naprakész, legyen gyors, vonzzon sok látogatót, és még sok más szakértelmet igénylő feladattal szembesülhetünk.

Ezen karbantartás nem igényel speciális szakmai tudást, az alapokat (egy kis informatikai érdeklődéssel) bárki elsajátíthatja. A haladó szinthez azonban mélyebb ismeretek szükségesek – itt tud segíteni webmester munkatársunk, aki többéves tapasztalattal rendelkezik, és akinek célja, hogy a hibalehetőségek a minimálisra, lehetőleg nullára csökkenjenek.

Jelenleg tárhelye egy másik szolgáltatónál van, amivel nincs megelégedve, ezért váltani szeretne?

A váltáshoz nem csak annyi kell, hogy vásárol egy új szolgáltatónál egy úgy tárhelyet, és aktiválja azt – jelenlegi tárhelyét (a rajta lévő  adatokat, leveleket) szükséges átköltöztetnie az új szolgáltató szerverére. A zavartalan átállásban webmester kollégánk tud segíteni Önnek.

Tudja mit akar közölni, de nem akar a formázással bajlódni?

Önnek elegendő csupán megírnia a szöveget, a többit bízza ránk: webmesterünk átméretez képeket, ellenőriz és formáz szövegeket, beállítja a megfelelő színeket – így Önnek csak a tartalommal kell foglalkoznia, a megjelenéssel már nem.

Van egy honlapja, de a korábbi műszaki felelős, karbantartó már nem foglalkozik vele?

Aggodalomra semmi ok! A tartalom és a tematika nem veszett el, webmester kollégánk segítségével hamarosan újból hozzáférhet honlapjához.

Nem működnek a pluginok?

Telepítést, frissítést és konfigurálást is kérhet webmesterünktől!

Válassza ki az Önnek megfelelő csomagot, hogy bármilyen hiba felmerülése esetén webmestereink rögtön tudjanak Önnek segíteni – előzetes díjkalkuláció és egyeztetés nélkül is!

Csomagjainkat és azoknak a részletesebb leírását az alábbi táblázatban láthatja. Az egyes szolgáltatásokkal kapcsolatos részletes információkért egerével mutasson a szolgáltatás nevére. 

Csomagnév
Weboldal Karbantartás (WordPress)
Ár
12 000 Ft
(br. 15 240 Ft)
Biztonsági és egyéb frissítések
1
Weboldal monitorozása
A weboldal integritásának rendszeres ellenőrzése
Kiegészítő napi biztosnági mentés beállítása és felügyelete
25% óradíj kedvezmény
Megrendelem

Eseti megbízások előfizetés nélkül

Ne csüggedjen, ha nem rendelkezik webmester előfizetéssel, hiszen az előfizetéssel nem rendelkezőknek is nyújtunk webmester szolgáltatást.  Forduljon hozzánk elérhetőségeinken, vagy írjon az oldal alján található űrlapon keresztül, és webmesterünk válaszolni fog rövid időn belül.

Ilyen esetben a mindenki által elérhető webmesteri szolgáltatási díjunk szerint adunk ajánlatot egy feladat elvégzésére.

Webmesteri díjunk 30 perces egységekként kerülnek kiajánlásra.

Legkisebb időegységünk: 30 perc
Legkisebb időegységünk díja: 6000 Ft+áfa (30 percre) / bruttó 7.620 Ft

Weboldal és levelezés költöztetés

Ha weboldala készítője nem elérhető, vagy Ön nem tudja egyedül átköltöztetni hozzánk másik tárhelyszolgáltatótól weboldalát, akkor forduljon hozzánk! Vállaljuk, hogy rövid időn belül, kiesésmentesen átköltöztetjük weboldalát hozzánk. Az alábbi listában találhatja az egyes CMS és webshop rendszerek költöztetésére vonatkozó árajánlatainkat.

 

Rendszerek, szolgáltatások Árak(Webmester-előfizetéssel és anélkül)
WordPress
9.000 Ft + áfa
WordPress webshop
15.000 Ft +áfa
Joomla
15.000 Ft + áfa
Joomla webshop
19.000 Ft + áfa
Drupal
15.000 Ft + áfa
Drupal webshop
19.000 Ft + áfa
Magento
29.000 Ft + áfa
Prestashop
19.000 Ft + áfa
Opencart
19.000 Ft + áfa
Statikus honlap
6.000 Ft + áfa
Egyéb CMS-rendszerek
15.000 Ft + áfa
Egyéb dinamikus honlap
19.000 Ft + áfa
Email cím költöztetés
1.200 Ft+áfa/email cím
cPanel "restorebackup" feltöltése
5.000 Ft + áfa
Megrendelem

Rendeljen webmester-szolgáltatást az alábbi űrlap kitöltésével! 

 

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező
Ők már minket választottak


További partnereink >>
Technikai hátterünk építőelemei