WooCommerce webáruház felület fordítása

Teljes körű WooCoomerce fordítás

Levesszük a terhet a válláról, bízza ránk WooCommerce webáruházának fordítását! Jól tudjuk mennyire fontos az igényes, precíz fordítás egy webáruház esetében, éppen ezért Ön biztos lehet benne, hogy pontos, kiváló minőségű fordítást nyújtunk.

Miért fontos, hogy magyar nyelvű legyen a webshopom?

A magyar nyelvű webshopokkal szemben elvárás a vásárlók részéről, hogy teljes egészében magyar felületük legyen. Ez nem csupán az egyes termék aloldalak esetében fontos, hanem a megrendelés folyamatánál is. Ha hiányos a fordítás, akkor a látogatók bizalmatlanná válhatnak, és kiléphetnek az oldalról. Szintén előfordulhat, hogy azért veszít vásárlót a webshop, mert nem érti a vevő az angol szöveget. Ezért elengedhetetlen, hogy egy WooCommerce webáruház teljes egészében le legyen fordítva magyarra.

Miért bízza ránk a WooCommerce fordítását?

A WooCommerce az egyik legnépszerűbb WordPress plugin, nem véletlenül, hiszen rendkívül sok lehetőség rejlik benne. Sokak számára okoz azonban gondot, hogy az új verziókban sok szöveg lefordítatlanul szerepel, ami például a vásárlói folyamatokban is zavart okozhat. WooCommerce fordítási szolgáltatásunk keretén belül vállaljuk annak gyors és pontos fordítását kiváló áron, így Ön időt, energiát, és pénzt spórolhat!

 

Mennyibe kerül és mennyi időt vesz igénybe?

A fordítás várhatóan 2-3 órát vesz igénybe, ez azonban függ a fordítandó szöveg mennyiségétől is. Egységdíjunk: 8.000 Ft + áfa/óra. Nincsenek rejtett költségek.

CsomagnévÁr
WooCommerce magyarra fordítás8.000 Ft + ÁFA / óra

Marketing szolgáltatásra van szüksége?

Vállalkozásának marketingjét szeretné szakértőkre bízni? Marketing szolgáltatásunk keretén belül vállaljuk Google Adwords, Facebook kampányok költséghatékony menedzselését és megtervezését, marketing stratégia kialakítását, és teljes körű SEO optimalizálást. Lendítse fel cégét, válassza marketing szolgáltatásainkat! Írjon nekünk még ma, az árajánlat és az első konzultáció díjmentes.


Rendelje meg a WooCommerce fordítást még ma!

Küldjön nekünk üzenetet az alábbi kapcsolati form segítségével.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező

Ők már minket választottak


További partnereink >>
Technikai hátterünk építőelemei