Tisztelt Ügyfelünk!

Nagy örömünkre szolgál bejelenteni, hogy cégünk a svéd Loopia csoport tagja lett. A cégcsoport az európai hosting piac egyik meghatározó szereplője, domináns jelenléte Svédországban, Finnországban, Csehországban Szlovákiában van. Ehhez a közösséghez csatlakozott Magyarország is, közösen összefogva a Websupport Magyarország Kft., a Magyar Hosting Kft. és a Webonic Kft. erejét.

Büszkék vagyunk arra, hogy az elmúlt évek munkái alapján részei lehetünk e cégcsoportnak, mi már nagyon várjuk a közös munkát, mely rengeteg fejlődési lehetőséget kínál számunkra. Tanulva külföldi partnereinktől szolgáltatásaink színvonalát még magasabb szintre emelhetjük. Ezáltal a hazai hosting területen továbbra is az élen járva, a legmegbízhatóbb, leggyorsabb, minden szempontból professzionális szolgáltatást nyújthassuk ügyfeleinknek, ezzel hozzájárulva az ő sikereikhez is.
Cégünk, csapatunk vezetője mostantól Sűdy András, aki hazai és nemzetközi szinten is elismert szakember, az ő irányításával lépünk az új útra.

Érinti ez a változás az ön meglévő szolgáltatását?
Nem, minden változatlan maradt. A mögöttünk lévő nagy tőkeerőnek köszönhetően azonban felgyorsulnak a fejlesztéseink, valamint korábban még nem volt újításokat vezethetünk be.

Bizonyára felmerül önben számos kérdés, ötlet, észrevétel. Munkatársaink (a karácsonyi ünnepek alatt is) folyamatosan, 0-24 órán át fogadják megkeresését telefonon, e-mailben, vagy az Ügyfélkapunkon keresztül.

Technikai hátterünk építőelemei