Ha már meglévő beregisztrált domain nevét szeretné egy nálunk üzemeltetett szolgáltatáshoz kapcsolni ennek legegyszerűbb módja ha egy egyszerű művelet segítségével átregisztrálja hozzánk, és könnyedén kezelheti az EZIT DNS Menedzserből.

Az átregisztráció menete

Az átregisztráció menete végződésenként változik, az alábbi listában olvashat erről lebontva:

  • .hu domainek: Az ügyfélkapuban történő megrendelés után az automatikus emailben érkező átregisztrációs lapot kérjük töltse ki, és juttassa el hozzánk postai úton (a gyorsabb ügymenet érdekében PDF-ben is elfogadjuk emailben). Az összes dokumentáció beérkezése után a domaint kb. 48 órán belül vesszük át.
  • Nemzetközi (com,net,org,info stb.) domainek: A jelenlegi szolgáltatónál kell kezdeményezni az átregisztrációt, tehát ott szükséges a domain feloldását (unlocking) kérvényeznie és a domainhez tartozó EPP kódot (“auth” kód) elkérnie. Ha ezek megtörténtek, akkor a kapott EPP kódot jutassa el hozzánk, vagy írja be az ügyfélkapunkban, és az átregisztráció kb. 2 héten belül befejeződik.
  • .eu domain: Ebben az esetben is a jelenlegi (eredeti) regisztrátornál kell kezdeményezni az átregisztrációt. Miután a kérelem jóváhagyásra kerül, a domain kontaktjai között megadott email címre érkezni fog egy automatizált üzenet, amely segítségével véglegesítenie kell az átregisztrációt. Ennél a domain végződésnél az átregisztráció nem egy teljes éves meghosszabbodást jelent az eredeti lejárati dátumhoz képest, hanem a domain az átregisztráció dátumától 1 évig lesz aktív.

Végződések és árak

Végződés Átregisztrációs díj Rendelés
.hu 2000 Ft / 1 év Megrendelés
.eu 2900 Ft / 1 év Megrendelés
.com 3500 Ft / 1 év Megrendelés
.net 3500 Ft / 1 év Megrendelés
.org 3500 Ft / 1 év Megrendelés
.info 3500 Ft / 1 év Megrendelés
.sk 4900 Ft / 1 év Megrendelés
.co.hu 2900 Ft / 1 év Megrendelés
.co.uk 2900 Ft / 1 év Megrendelés
.in 3900 Ft / 1 év Megrendelés

Megrendeléshez kérjük, töltse ki az ügyfélkapun bekért adatokat, és fizesse ki az emailben ez után érkező díjbekérőt. A legtöbb nemzetközi (com,net,org,info stb.) domain esetében a regisztráció teljesen automatizált, a domain azonnal elkészül, ám néhány esetben (pl. .hu) papír alapú ügyintézésre is szükség van. Az ehhez szükséges összes információt a megrendelés után automatikusan érkező emailben találhatja.

Ha bármilyen kérdése felmerülne a regisztrációs folyamattal kapcsolatban, vagy olyan végződést szeretne, amelyet itt nem lát a listában keressen minket bizalommal ügyfélszolgálati elérhetőségeinken!

Technikai hátterünk építőelemei

Tisztelt Ügyfeleink,

központi telefonszámunk szolgáltatóváltás miatt átmenetileg nem elérhető, ezért a tartalék telefonszámainkon tud elérni bennünket.
Alternatív telefonszámaink: +36 1 209 08 39, +36 30 927 44 22

Megértésüket köszönjük,
EZIT Kft.