PHP támogatás

Gondoltunk a fejlesztőkre is! Nálunk számos PHP verzió közül lehet választani.

MariaDB

Rendelkezésre áll MariaDB adatbázis szerver, melyekhez phpMyAdmin elérhető. Emellett pedig korlátlan számú adatbázis használható.

SSH elérés, Git

Tárhelyeinket elérheti SSH-val is, így dolgozhat akár parancssorból is, valamint sok verziókezelő közül a GIT verziókezelőt is könnyedén használhatja.

Megoldásaink

Cloud virtuális szerver

Ha nem szeretne beruházni saját szerverbe, akkor kiváló alternatívát jelent a virtuális saját szerver, amivel költséghatékonyan lehet saját szervere. Cloud VPS szervereink nem csak kiemelkedő sebességre képesek, hanem ugyanolyan megbízhatóak és ugyanazzal a funkciókkal rendelkeznek, akár egy fizikai szerver, mégis kedvezőbb áron érhetőek el.

Ha olcsó, de mégis prémium minőségű saját virtuális szervert szeretne, mely nagy teljesítménnyel rendelkezik, akkor a Neo Cloud VPS a legjobb megoldás, ami a hagyományos VPS-eknél képest nagyobb sebességet nyújt a 100%-ban SSD technológia miatt. Ezáltal kiválóan alkalmas teljesítményigényes feladatokhoz, alkalmazások futtatásához, nagy adatbázisokhoz.

Alkalmazásfejlesztéshez ajánljuk még Pro Cloud Szerver szolgáltatásunkat, mellyel teljes értékű cloud szervere lehet még magasabb rendelkezésre állással, és alacsony költségekkel. Párhuzamosan több szerver üzemeltetéséhez Pro Cloud Flotta szolgáltatásunk a legjobb választás.

 

Szerver hoszting és szerver bérlés

Ha alkalmazása dedikált erőforrást igényel és saját fizikai szervert választana, valamint szeretné megspórolni a akkor szerver hosting szolgáltatásunkat ajánljuk.

Ha szeretné elkerülni a beruházással járó magas költségeket, akkor költséghatékony megoldásként a dedikált szerver bérlésre is van lehetőség. Dedikált szerver bérlést indokolhatja az intenzív forgalom, a fokozott biztonság iránti igény, vagy az egyedi szoftverek használata.

Bármelyik megoldást is választja biztos lehet benne, hogy szervere a legjobb kezekbe kerül. Fontosnak tartjuk, hogy a lehető legmagasabb szakmai színvonalt képviselő hardver eszközöket használjunk, éppen ezért a rendszergazdák által is kedvelt Dell PowerEdge szervereit használjuk, hiszen amellett, hogy rendkívül megbízhatóak, rugalmasan konfigurálhatóak, valamint a legjobb hardveres elemekre épülnek.

Prémium webtárhelyek

Alkalmazásokhoz ajánljuk SSD Webtárhely tárhelyeinket, melyek magas rendelkezésre állást nyújtanak. Gondoltunk a fejlesztőkre, hiszen a tárhelyek elérhetőek SSH-val is, és a népszerű Git verziókezelő is könnyen használható. Emellett korlátlan számú MySQL adatbázist használhatsz.

Teljesítményigényes feladatokhoz ajánljuk a SSD Webtárhely tárhelycsomagjainkat, melyek óriási teljesítményre és sebességre képesek, éppen ezért kiválóan alkalmasak teljesítményigényes feladatokhoz, és alkalmazások zökkenőmentes futtatásához.

Infrastruktúránknak köszönhetően magas, 99,9%-os rendelkezésre állást nyújtunk, ami biztosítja a folyamatosan megbízható működést.

 

 

Technikai hátterünk építőelemei