Bármikor elérhető ügyfélszolgálat

Elakadt, vagy segítségre van szüksége? Szorítja a határidő, és azonnali megoldásra van szüksége? Forduljon hozzánk a nap 24 órájában bármikor, akár ünnepnapokon is, készséggel állunk rendelkezésére! Nálunk nem kell hosszú ideig várnia a válaszra, segítőkész és felkészült ügyfélszolgálatunkat online, vagy akár telefonon is felkeresheti, kollégáink pedig a lehető leggyorsabban választ adnak kérdésére!

Évtizedes szakmai tapasztalat

Az EZIT-nél több mint 10 éve foglalkozunk IT infrastruktúrák kiépítésével, szerver üzemeltetéssel, és tárhelyszolgáltatással. Ezidő alatt komoly szakmai tapasztalatra tettünk szert, munkatársainkat pedig mindig a legmagasabb szakmai szempontok szerint választjuk ki. Így Ön biztos lehet benne, hogy tárhelye, szervere a legjobb kezekbe kerül.

Prémium minőség, elérhető áron

Infrastruktúránk kiépítése során arra törekedtünk, hogy a legapróbb alkatrészekig magas minőségű, és jól bevált eszközöket használjunk. Ehhez nemzetközi márkák, valóban prémium hardvereit használjuk, hiszen jól tudjuk, hogy egy szolgáltatás csak akkor lehet valóban megbízható, ha minden eleme tükrözi a minőséget. Ehhez árainkat is sikerült úgy kialakítanunk, hogy az mindenki számára elérhető legyen.

Megoldásaink

Minden, ami a honlapindításhoz szükséges

Nálunk minden egy helyen elérhető egy teljesen új honlap indításához, vagy akár egy már meglévő átköltöztetéséhez! 4-féle tárhelycsomag kategóriát hoztunk létre, hogy bármilyen típusú weboldalhoz megtalálja a legmegfelelőbbet. A tárhelyhez egyszerűen és azonnal rendelhető domain név, vagy könnyedén átregisztrálható egy már meglévő.

A weblap ezután pár kattintással elindítható, hiszen a beépített alkalmazástelepítővel egyetlen kattintással telepíthető bármelyik népszerű honlapmotor (WordPress, Drupal, Joomla), blog, vagy webshoprendszer (Magento, Prestashop stb.). Marketing ügynökségeknek elsősorban SSD Tárhely Extra, Cloud Webtárhely, valamint Cloud Webtárhely Plus tárhelycsomagjainkat ajánljuk.  

Nagyforgalmú, vagy komplex weboldalakhoz, webáruházakhoz

Ügyfeleinek komplex weboldalra van szüksége? Várhatóan nagy forgalom érkezni az oldalra? Akkor Önnek SSD Extra, vagy Cloud Webtárhely Plus tárhelyre van szüksége! Szóba jöhet emellett szerver elhelyezés, vagy dedikált szerver bérlés is, de ezekben az esetekben kiváló megoldás lehet Cloud VPS, vagy ha extra nagy teljesítményre van szükség Neo Cloud VPS megoldásunk is jó választás.

Természetesen egyedi igények teljesítésére is lehetőség van nálunk! Önnek elég csak vázolnia elképzeléseit, céljait, mi pedig segítünk megvalósítani azokat költséghatékonyan. Forduljon hozzánk bizalommal!

Biztonsági megoldások

Egy weboldal, vagy IT infrastruktúra ma már elképzelhetetlen megfelelő védelem nélkül. A legfontosabb védelmi elemek közé tartozik például az SSL tanúsítvány, ami nem csak biztonságosabbá teszi a honlapot, hanem a látogatók bizalmát is segít elnyerni, hiszen azonnal látható a böngésző címsorában, hogy biztonságos weboldalról van szó.

Az SSL tanúsítvány mellett tűzfal valamint VPN szolgáltatást nyújtunk.  Ne hagyja védelem nélkül weboldalát, gondoskodjon róla még ma!

Kapcsolatfelvétel

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező

Kérje ajánlatunkat!

Ők már minket választottak


További partnereink >>
Technikai hátterünk építőelemei