Szolgáltatásaink

Domain regisztráció és átregisztráció

A webes megjelenéshez elengedhetetlen egy cége nevéhez, vagy tevékenységéhez kapcsolódó ún. domain név. Ezt a domaint irányíthatja tárhelyére, saját szerverére, vagy manuálisan bárhova a DNS menedzserünkben. Regisztráljon domaint az EZIT automatizált rendszerében.

Webtárhely

Indítsa el üzleti, személyes honlapját, blogját, vagy akár webáruházát könnyedén, hiszen tárhelyeinkre ingyenesen és pár kattintással telepíthetőek CMS, webshop-, valamint blogrendszerek. SSD és cloud tárhelyeinkkel biztos lehet benne, hogy weboldala gyorsan és megbízhatóan fog működni.

Szerver hosting

Több mint tíz éves szerverüzemeltetési tapasztalatunk garancia lehet az Ön számára, hogy szervere nálunk a legjobb környezetbe kerül. Több száz elhelyezett szerverrel rendelkező elégedett ügyfélkört szolgálunk ki két kolokációs helyszínen. Akár a költséghatékonyság, akár a legmagasabb színvonal a fő szempontja, mi ki tudjuk elégíteni igényeit.

Dedikált szerver

Vállalkozásoknak és magánszemélyeknek sok esetben merül fel igény egy szerverre különböző erőforrásigények kiszolgálásához, ám ez általában jelentős beruházási költséggel jár. Ezt a beruházási költséget könnyedén megspórolhatja, ha az EZIT dedikált szerver bérlés szolgáltatását választja, amelynek keretében kiváló minőségű szervereket bérelhet alacsony, kiszámítható havi költséggel.

Cloud szolgáltatások

Ha Önnek kiszámítható havi költségű virtuális erőforrásra van szüksége, amelyet könnyedén skálázhat, akkor Cloud VPS szolgáltatásunk Önnek való. Ön állíthatja be csomagját, amelyet a későbbiek folyamán könnyedén bővíthet. A kibérelt erőforráson a rendelkezésre álló rendszer sablonokból telepíthet korlátlan számú külön VPS-t, amelyeket egy könnyedén használható online irányítópulton menedzselhet.

Menedzselt megoldásaink

Több mint tíz éves tapasztalatunk van IT infrastruktúrák tervezésében, kivitelezésében és üzemeltetésében. Önnek nincs más dolga, mint felvázolni a megvalósítandó projekt céljait, és kollégáink megalkotják hozzá a legmegbízhatobb, legbiztonságosabb és legköltséghatékonyabb megoldást az első ötlettől az utolsó csavarig. Önnek nem kell in-house szakembereket fenntartani, kérje tanácsunkat és takarítson meg jelentős összegeket.

Technikai hátterünk építőelemei