Multinacionális vállalatoknak

Számos olyan szolgáltatást nyújtunk, melyek bármilyen multinacionális vállalat igényét képesek kielégíteni.A forgalmas, komplex honlapokhoz csúcsteljesítményű tárhelyeink mellett lehetőség van akár komplex IT infrastruktúrák megtervezésére és kiépítésére, és akár tömeges szerver elhelyezésre is, kiemelt biztonságú adatközpontban (BIX). Cégünk gyors növekedése mellett képes volt megőrizni rugalmasságát, így bármilyen felmerülő egyedi igényre, vagy speciális célra megoldást tudunk nyújtani. Egyedi igények esetén keressen bennünket bizalommal!

Médiavállalatoknak

Az elmúlt években több nagy látogatottságú hírportál, és tartalomszolgáltató tisztelt meg bennünket bizalmával. Jól tudjuk, hogy ezeknél az oldalaknál kiemelten fontos a folyamatos elérhetőség, és a csúcsteljesítmény, hogy sok oldalletöltés esetén is zökkenőmentesen működjön a weboldal. Ezekre az igényekre ajánljuk SSD Webtárhely csomagunkat, szerver üzemeltetés, valamint szerver bérlés szolgáltatásainkat. Természetesen mindemellett egyedi igények teljesítésére is van lehetőség, kérje egyedi árajánlatunkat!

 

Nemzetközi hátterű cégeknek

Infrastruktúránk megépítése során arra törekedtünk, hogy a legapróbb hardver elemekig a lehető legjobb minőségű komponenseket használjuk. Ez, valamint kiváló szakembereink garantálják a prémium minőséget, és a magas rendelkezésre állást, amit jogosan várhat el egy nemzetközi vállalat. Nálunk egy helyen elérhető az összes olyan szolgáltatás, ami egy összetett, vagy forgalmas weboldal futtatásához szükséges lehet! A domain regisztrációtól és átregisztrációtól, a szerver üzemeltetésig, és biztonsági megoldásokig minden megtalálható kiváló áron.

Megoldásaink

Domain és csúcstejesítményű tárhely

Nagyvállalatok számára az SSD Webtárhely tárhelycsomagjainkat ajánljuk.

A 100% SSD háttértárnak köszönhetően a weboldalak mindig gyorsan töltődnek be. 

Szerver hosting

A nagyvállalati weboldalak gyakran igényelnek dedikált erőforrást, ehhez pedig szerver hosting megoldásunk a legjobb választás. Szerver hosting szolgáltatásunkat két szolgáltatási szinten (Standard, Premium) nyújtjuk.

Standard szolgáltatási szinten cégünk TIER 1 szintű szervertermében helyezzük el az eszközt, prémium sávszélességgel, nagy kapacitású szünetmentes tápegységekkel, költséghatékonyan.

Tudjon meg többet szerver hosting szolgáltatásunkról!

Biztonsági megoldások és IT tanácsadás

Az elmúlt években számos érdeklődő fordult hozzánk egyedi igényekkel, elképzelésekkel, mi pedig segítettünk megvalósítani céljaikat IT tanácsadás szolgáltatásunk keretén belül.

Pontos felmérés és egyeztetés után vázoljuk a tervet, valamint egyedi árajánlatot készítünk, és akár meg is valósítjuk. Több mint 10 éves tapasztalatunk garancia arra, hogy akár komplex, sok komponensű infrastruktúrát is a lehető legjobb minőségben és költséghatékonyan kivitelezzük.

Mindemellett professzionális biztonsági megoldásoakt is nyújtunk, legyen szó akár tűzfal és VPN szolgáltatásról, vagy SSL tanúsítványról.

Miért érdemes minket választani?

7/24/365 műszaki felügyelet

Rendkívül fontosnak tartjuk, hogy mindig elérhetőek legyünk ügyfeleink számára, szolgáltatásainkat pedig folyamatosan felügyeljük. Éppen ezért 0-24 órás, műszaki felügyeletet tartunk fent az év minden napján (ünnepnapokon is), így reagálni tudunk a váratlan helyzetekre.

Magas rendelkezésre állás

Dőljön hátra és élvezze a megbízható, prémium minőségű infrastruktúra minden előnyét, mely 99,9%-os rendelkezésre állást biztosít. A redundáns kiépítés, az adatok tükrözése (RAID tárolási technika) garantálja az adatok védelmét, és a folyamatos adatelérést.

Szakértelem és minőség

Cégünknél kizárólag olyan szakemberek dolgoznak, akik saját szakmai területükön a legjobbak közé tartoznak, és több éves tapasztalattal rendelkeznek. Infrastruktúránk építőelemeit a legnagyobb körültekintéssel és hozzáértéssel választjuk ki, hiszen jól tudjuk, hogy csak így nyújthatunk valóban minőségi szolgáltatást.

Technikai hátterünk építőelemei