Minden részletre kiterjedő minőség

Több mint 10 éves működésünk során folyamatosan bővítettük és tökéletesítettük szolgáltatásainkat, mely során műszaki hátterünket is nagymértékben fejlesztettük. Hosszú és költséges tesztelési fázisok vezettek egy minden szempontból minőségi és valóban megbízható infrastruktúra kiépítéséhez, melyet folyamatosan tökéletesítenek és fejlesztenek szakembereink. Már a kezdetek óta arra törekszünk, hogy technikai hátterünket tekintve minden egyes hardver elem a legjobb minőségű legyen, hiszen jól tudjuk, hogy egy infrastruktúra hiába van jól megépítve, ha egyes kevésbé fontosnak tartott elemein spórolásból nem a legjobbat választjuk.

Prémium szerverkörnyezet közel 120 m2-en

A BIX-ben található 2 szervertermünk összesen majdnem 120 nm2 területtel rendelkezik, és az elmúlt évek során több mint 600 szervert bíztak ránk ügyfeleink. Szervertermeink professzionális hűtési megoldással, állandó felügyelettel, biztonsági rendszerrel, valamint a BIX-hez georedundánsan kapcsolódva nyújt tökéletes környezetet a szerverek számára.  Prémium hálózatunk emellett összesen 42 Gigabit kapacitással biztosítja a villámgyors és megbízható kapcsolódási sebességet.

Milyen szervereket használunk?  

Dedikált szerver szolgáltatásunkhoz a prémium minőségű Dell PowerEdge szervereket használjuk, az elmúlt évek során ugyanis ezek az eszközök bizonyultak a legmegbízhatóbbnak. Szervereink amellett, hogy magas rendelkezésre állást nyújtanak, rendkívül rugalmasan konfigurálhatóak, és a legjobb hardver komponensekre épülnek. Webtárhely és VPS szolgáltatásunkat is ezekre a szerverekre építjük, ezáltal tudjuk garantálni a magas rendelkezésre állást. SSD és Cloud webtárhelyeink 100%-ban SSD RAID alapúak, valamint Intel® Xeon® szerverprocesszorokat használunk, ezáltal is biztosítva a weboldalak villámgyors elérését.

 

Technikai hátterünk építőelemei