Domaint szeretne? Nálunk egyszerűen és gyorsan hozzájuthat. Az EZIT domain szolgáltatásai teljeskörűen lefedik a domain regisztrációs igényeket, a legtöbb végződést azonnal, és kiváló áron regisztrálhatja nálunk. Ha kiválasztotta a domaint és a végződését, akkor ellenőrizheti az alábbi keresőben az elérhetőségét:

Ne hagyja, hogy más lefoglalja

Regisztrálja domain nevét még ma!

Amennyiben a domain név még szabad, tehát nem regisztrálta be és nem használja más, úgy lehetősége van megrendelni és megvásárolni azt. Érdemes minél hamarabb lefoglalni – a népszerűbb domain nevek elérhetősége akár percenként is változhat!

TIPP: nálunk a nemzetközi végződéssel (pl.: .com, .eu, .net) vásárolt és azonnal (bankkártyával vagy paypallal) fizetett domain perceken belül aktív, használható lesz.

Miért kell domain név?

A domain, azaz webcím, meghatározza, hogy kik vagyunk az interneten. Ez lehet egy szó, vagy akár több is (például kötőjellel elválasztva), vagy kifejezés, melyet az internetböngésző címsorába írva eljutunk az ahhoz tartozó weboldalra. A domain nevek akár lehetnek ékezetesek is, de ezek ritkábbak, általában az ékezetek nélküli domain nevek használata a gyakori, illetve ezek használata javasolt. De amellett, hogy meghatározza online jelenlétünket, technikai szempontból is fontos: domain nélkül nem működik a weboldal, nem lehet létrehozni egyedi email címet.

Milyen egy jó domain?

Mivel ez az a név, mellyel az emberek először kapcsolatba kerülnek, ha az interneten keresik fel vállalkozásunkat, ezért a jó domain név amellett, hogy könnyen megjegyezhető, ki is fejezi cégünket. Így kézenfekvő választás maga a cég neve, tevékenységi köre, az egyéni vállalkozó neve, stb. Egy rossz domain név választás legalább olyan negatívan képes befolyásolni vállalkozásunkat, mint egy átgondolatlan cégnév, mivel a domain a cég indentitása a weben.

Vagyis a jó domain név:

 • rövid
 • könnyen leírható
 • könnyen megjegyezhető
 • összekapcsolható a céggel, vagy annak tevékenységével (pl. tartalmazza a vállalkozás tevékenységére vonatkozó fontos kulcsszavakat)

Sokféle végződés, kiváló áron

Népszerű domain név végződések

Domain végződések

A megfelelő név kiválasztása önmagában nem elég, hiszen számtalan végződés közül is választhatunk. A végződéseknek önmagukban nincs jelentőségük – például egy .hu-s végződés nem jelenti azt, hogy csak Magyarországról tekinthető meg az oldal.

VÉGZŐDÉSEK ÉS ÁRAK

Végződés Regisztrációs díj Rendelés
.hu domain regisztráció 2900 Ft / 2 év Megrendelés
.eu domain regisztráció 2900 Ft / 1 év Megrendelés
.com domain regisztráció 3500 Ft / 1 év Megrendelés
.net domain regisztráció 3500 Ft / 1 év Megrendelés
.org domain regisztráció 3500 Ft / 2 év Megrendelés
.info domain regisztráció 3500 Ft / 1 év Megrendelés
.sk domain regisztráció 4900 Ft / 1 év Megrendelés
.co.hu domain regisztráció 2900 Ft / 1 év Megrendelés
.co.uk domain regisztráció 2900 Ft / 1 év Megrendelés
.in domain regisztráció 3900 Ft / 1 év Megrendelés

További domain név végződések is elérhetőek, melyeket a Megrendelés gombra kattintás után tekinthet meg.

Annak érdekében, hogy közönsége biztosan megtalálja weboldalát az interneten, célszerű lehet a kiválasztott domain nevet több végződéssel, esetleg ékezetes változatban is megrendelni. Ezzel azt is megakadályozhatja, hogy konkurensei esetleg más változatban foglalják le az Ön fő domain nevét.

Hogyan kell domain nevet regisztrálni?

Új domain regisztrációjának menete

Lépésről lépésre

Az ügyintézéshez szükséges egy ügyfélprofil létrehozása, melyet akár most is megtehet, IDE kattintva, vagy akár a rendelési folyamat során megadott adataival is létrehozható.

Új domain regisztrációja

 1. Ellenőrizze a domain kereső segítségével, hogy szabad-e a domain. Ha szabad, akkor ugorjon a 2. lépésre. Ha foglalt, akkor változtasson a végződésen, vagy módosítsa a domain nevet.
 2. A domain ellenőrzését követően a Megrendelés gombbal azonnal el tudja kezdeni a rendelési folyamatot. Amennyiben szükséges, bizonyos beállításokat (pl. DNS) saját maga is beállíthat – ám a legtöbb esetben erre nincs szükség, így maradjon az automatikusan kitöltött beállításoknál. Ha nincs szükség változtatásra, a “Kosár frissítése” gombra kattintva lépjen a következő lépésre.
  Ha már korábban rendelt nálunk, akkor jelentkezzen be az ügyfélkapus hozzáférésével, így nem kell újra beírni az adatait. Ha még nem ügyfelünk, akkor adja  meg adatait, hogy az ügyfélprofilja létrejöhessen. A rendelés beérkezéséről azonnali,  automata visszaigazoló emailt küldünk.
 3. Az emailhez csatoltunk egy proforma számlát, vagyis díjbekérőt. Ennek rendezése feltételenül szükséges ahhoz, hogy a domain aktív lehessen.
 4. A .hu domainek esetében papír-alapú ügyintézés is szükséges – mind a regisztrációhoz, átregisztrációjához, igénylőváltásához, és adatmódosításához. Az ehhez szükséges dokumentumokat letöltheti INNEN. Lehetőleg elektronikusan küldje vissza ezeket, mert amíg a szükséges dokumentumok nem érkeznek be hozzánk, addig nem tudjuk elindítani a folyamatot.A legtöbb nemzetközi végződés esetében nincs szükség egyéb teendőre, ám bizonyos esetekben (például .com, .net) az aktiválás után egy angol nyelvű ellenőrző e-mailt fog kapni, melynek tárgya “IMPORTANT VERIFICATION required” lesz, és arra szolgál, hogy a regisztrációnál megadott email cím valódiságát ellenőrizze. Kattintson a levélben szereplő linkre, és várja meg, míg betölt az új ablakban megnyíló oldal. Ezzel vissza is igazolta, hogy létezik az e-mail címe. Ha 15 napon belül ezt nem teszi meg, akkor nem fogja tudni használni a domaint, mert az deaktiválódni fog.
 5. A .hu domainek esetén a befizetés és a dokumentumok beérkezése után (ha nincs műszaki vagy adminisztratív akadály), nagyjából 24 órán belül feltételesen használatba veheti a domainjét. Ha a használatba vételt követő 8 napon belül nincs semmi panasz ellene, akkor megtörténik a domain végleges bejegyzése, avagy delegálása. A legtöbb nemzetközi domain regisztráció, a befizetést követően, néhány perc múlva aktív is lesz. E-mailben értesítjük a domain bejegyzéséről, amennyiben nincs a folyamatnak műszaki vagy adminisztratív akadálya.

Domain átregisztrációval kapcsolatos információt ITT talál.

Domain regisztrációhoz szükséges dokumentumok letöltése

 

Elakadt, vagy kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal!

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező

 

Ők már minket választottak


További partnereink >>
Technikai hátterünk építőelemei