Partner Program

Tárhely és egyéb hosting szolgáltatásokat értékesít saját ügyfélkörének? Vegyen részt viszonteladói programunkban!

Önnek szól ajánlatunk:

  • Ha marketing szolgáltatásokat nyújt, és ügyfelei számára gyakran van szüksége webtárhelyre
  • Ha Ön webfejlesztő, és a honlapok elkészítése mellett, a futtatásukra alkalmas szerver hátteret is biztosítani kívánja ügyfelei részére
  • Ha informatikai szolgáltatóként működik más szakterületen és bővítené portfólióját, valamint beruházás nélkül szeretne további szolgáltatásokat kínálni ügyfeleinek
  • Ha számítástechnikai szaküzletében szeretne online szolgáltatással is foglalkozni
  • Ha minimális befektetett munkával szeretne kiegészítő jövedelmet keresni

Hogyan működik?

1. Csatlakozzon!

Csatlakozz a partnerprogramhoz.

2. Vigye hírünket!

Megkapja az egyedi ajánlói linkjét, amit kitehet a honlapjára vagy elküldhet a barátainak.

3. Rendelés

Ha egy ismerőse rendel az ajánlása hatására, a rendelés után járó jutalékot jóváírjuk a partnerfiók egyenlegén.

4. Jutalék

Ha a rendelt szolgáltatás aktív 95 nap múlva is, a jutaléka felhasználhatóvá, kifizethetővé válik.

5. Kifizetés

A jutalékot használhatja saját szolgáltatása finanszírozására vagy kérheti, hogy számla ellenében utaljuk el önnek.

CSATLAKOZOM A PARTNER PROGRAMHOZ!

Hogyan válhat partnerré?

Hozzon létre saját fiókot ügyfélkapunkon keresztül, majd belépve, a jobb felső sarokban az Üdvözöljük,….! gombra kattintás után kattintson a Partnerprogramra. Ezen belül pedig klikkeljen a Partnerprogram fiók aktiválása gombra.

Ha bármilyen további kérdése van, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz bizalommal!

A partnerprogram tulajdonságai

TulajdonságKlasszikus Jutalékos
Ki számláz a végfelhasználó felé?Websupport Magyarország Kft.
Jutalék / árkedvezmény mértékeMagas egyszeri jutalék
Ügyfélszolgálat a végfelhasználó feléWebsupport Magyarország Kft.
Ügyfélkapus nyilvántartás / szolgáltatáslistaVégfelhasználónként külön fiók
Ki adja le a rendelést?Végfelhasználó
Mikor ajánljuk?Ha szívesen ajánlasz minket, de ennél jobban nem szeretnél részt venni a folyamatban

A folyamat részletes ismertetése

Ajánlás

A legfontosabb, hogy partnerünkként a Partneroldalon található egyedi ajánló linken keresztül minél több érdeklődőt, vevőt irányítson hozzánk. Ezt az ajánlói linket elhelyezheti honlapján, elküldheti ismerőseinek, vagy akár más formában is felhasználhatja. Arra kérjük, hogy a spamelést kerülje. Ha valaki rákattint a linkre, azt mi minden esetben számon tartjuk, Partnerprogram aloldalunkon pedig követni tudja hány érdeklődőt sikerült szerezni. Ezt a számot a Hivatkozott látogatók alatt láthatja.

Hogyan működik? Ha valaki rákattint az ajánlói linkre, egy cookie-n keresztül tároljuk el a böngészőjében, hogy az Ön ajánlásával érkezett. Ez a böngésző cookie-t 3 hónapig tárolódik, így ha nem rendel azonnal, akkor is be tudjuk azonosítani később, hogy a rendelése miatt jutalék jár Önnek.

Rendelés
A rendelés leadását követően rögzítésre kerül, hogy Önhöz kapcsolódik a rendelés, ezek számát pedig a Regisztrációk száma alatt láthatja. A jutalék csak akkor kerül jóváírásra, ha a rendelés ki lesz fizetve.

Jóváírás
Amikor a rendelést kifizetik, akkor jóváírjuk Önnek az utána járó jutalék összegét. Ezt megtekintheti a Folyamatban lévő jutalékoknál.

Az adott rendeléshez kapcsolódó jutalék a rendelés kifizetése utána 95 nappal felhasználhatóvá válik, kivéve abban az esetben ha a megrendelt szolgáltatás már nem aktív. Ha kifizették és a megrendelt szolgáltatás még mindig aktív, akkor felhasználható a jutalék. Abban az esetben, ha az eredeti szolgáltatásról kisebbre, vagy nagyobbra vált az ügyfél, akkor ugyanúgy jár az eredeti jutalék.

Kifizetés
Amint elérte az egyenlege az 5.000 Ft összeget, akkor már kérheti annak kifizetését. Az egyenleg kifizetését kérheti forintban, vagy saját szolgáltatásainak ellenértékeként, hogy jóváírjuk annak összegét. Minden esetben a Kifizetés kérése gombbal indíthatja el a folyamatot, majd ezután adhatja meg, hogy milyen módon kívánja felhasználni azt.

Felhasználás saját szolgáltatások kifizetésére
Ez a megoldás azért előnyös, mert egyszerű és számlát nem igényel, és akár meglévő előfizetése később esedékes díját is rendezheti vele. Például 5000 Ft felhasználható jutalékát felhasználhatja arra, hogy 1000 Ft + áfa tárhelycsomagjának díját több hónapra előre kifizesse.

Kifizetés számla ellenében
Számla ellenében a jutalékot PayPal-on keresztül, vagy banki utalással is ki tudjuk fizetni. Fontos, hogy Ön számlaképes legyen, ezt teheti egyéni vállalkozóként, vállalkozásként, vagy számlaképes magánszemélyként is. Kérjük, hogy a számlára Üzletszerzési jutalék megnevezést írjon, és 8 napos fizetési határidővel a Websupport Magyarország Kft. nevére, címére állítsa ki és küldje. A számlát a határidőig kifizetjük a kért fizetési mód szerint banki utalással vagy PayPalon.

Amennyiben kérdése merült fel, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink egyikén!

CSATLAKOZOM A PARTNER PROGRAMHOZ!

Technikai hátterünk építőelemei