Korlátlan admin hozzáférés

Cloud szerveréhez bármikor hozzáférhet, és úgy használhatja, mint ha saját fizikai szervere lenne. Virtuális szerverét teljes hozzáféréssel olyanra konfigurálhatja amilyenre csak szeretné! A Pro Cloud VPS+ virtuális szerverekhez valódi root hozzáférés is jár, valamint saját kernel is használható. Ez rendkívüli rugalmasságot biztosít projektjei során.

Prémium hardver komponensek

Jól tudjuk, hogy minőségi szolgáltatást alapját kizárólag a legjobb hardver eszközök nyújthatják. Éppen ezért Cloud infrastruktúránk alapját prémium minőségű hardverek és eszközök alkotják (Dell, Nexenta), ezáltal biztosítva a magas rendelkezésre állást.

 

Megbízható, gyors működés

A magas rendelkezésre állást a redundáns infrastruktúra, és a kiváló cloud szoftver (OpenStack) biztosítja. Ha szerverét futtató hypervisor meghibásodna, akkor sincs probléma, hiszen a rendszer automatikusan áthelyezi egy másik hypervisorra, és újraindítja. Így a hardverhiba miatti leállás minimálisra csökkenthető.

Kiemelkedő biztonság

A Pillanatkép (Snapshot) funkcióval bármikor készíthet biztonsági mentést szerveréről, így azt aktuális állapotára vissza tudja állítani, ha például egy frissítés során probléma jelentkezne.

Csúcstechnológiás Adatközpont

A nemzetközi Loopia Csoport stabil hátteret biztosít az EZIT ügyfeleinek is. Adatközpontunk Pozsonyban, a régió egyik legkorszerűbb adatközpontjában található. TIER III minősítéssel rendelkezik, a legmagasabb szintű biztonsági elvárásoknak is megfelel, 24/7 felügyelettel.

Rugalmas konfigurációs lehetőségek

A Pro Cloud VPS+ csomagjainkat úgy állítottuk össze, hogy a legváltozatosabb igényekre is megoldást nyújtsanak. Ha Ön egyénileg szeretné beállítani csomagjának paramétereit, arra is van lehetőség. Optimalizáljon számításra, memóriára, vagy akár adattárolásra. Bármilyen konfigurációt is választ most, később mindig válthat nagyobbra, vagy kisebbre.

Választható rendszerképek

Szerveréhez választhat Linux rendszerképek közül, bármilyen speciális célra előkonfigurálhatja virtuális gépét. Számos verzió érhető el a korábbi verzióktól a legfrisebbekig.

 

Kiegyensúlyozott felhasználásra hangolt konfigurációk számos célra.

Kiemelt szerver konfigurációk

EC-STANDARD-1-1-16

2.424 Fthavonta
 • 1 vCPU
 • 1 GB RAM
 • 16 GB Nexenta háttértár
 • 14.544 Ft + ÁFA / 6 hó
  29.088 Ft + ÁFA / 12 hó

EC-STANDARD-2-4-104

10.476 Fthavonta
 • 2 vCPU
 • 4 GB RAM
 • 104 GB Nexenta háttértár
 • 62.856 Ft + ÁFA / 6 hó
  125.712 Ft + ÁFA / 12 hó

EC-STANDARD-4-8-200

20.400 Fthavonta
 • 4 vCPU
 • 8 GB RAM
 • 200 GB Nexenta háttértár
 • 122.400 Ft + áfa / 6 hó
  244.800 Ft + áfa / 12 hó

 

Egyedi konfiguráció

Ha az előre kialakított konfigurációs csomagok nem lennének megfelelőek, lehetősége van egyedileg összeállítani saját szerverét igényei szerint.

Egyedileg konfigurálom a csomagom

A fenti árak nettó árak, az Általános Forgalmi Adót (ÁFA) nem tartalmazzák.

Mi az a cloud technológia?

A cloud technológia napjainkban egyre elterjedtebb, mivel számos olyan előnyt nyújt a fejlődő vállalkozások számára, melyekkel minden eddiginél hatékonyabb lehet online tevékenységük. A felhő infrastruktúra prémium minősége, kezelehetősége, egyedi beállításai, és költséghatékony működése miatt hamar népszerű lett a digitális infrastrukturát kereső vállalkozások körében. 

Ha Ön is Pro Cloud VPS+ -t választ a cloud összes előnyét egyszerre élvezheti!

Milyen előnyei vannak a cloud infrastruktúrának?

A Cloud technológia egyik legfontosabb előnye a magas rendelkezésre állás (99,9%-os), és a kiemelkedő biztonság, hiszen a redundáns működés, valamint a nagy teljesítményű SSD-vel szerelt Nexenta adattároló által folyamatosan biztosított adatainak védelme. A magas rendelkezésre állás azt jelenti, hogy csak előre meghatározott, és bejelentett karbantartás során szünetelhet a szolgáltatás. Ezeket a karbantartásokat azonban rendszerint éjszakai-hajnali időpontra időzítjük, és csak ritkán fordulnak elő. Éppen ezért választják sokan a Cloud technológiát: biztos alapot ad online projektekhez, webshopokhoz, portálokhoz, a lehető legkevesebb kimaradással. 

Kérdése van? Keressen minket bizalommal!

Technikai hátterünk építőelemei